2777
2789

خانوما دارم جهاز میخرم ... همچیم ایرانی باز پولم نمیرسه ... باز گرونه .... بخدا خستم ... بریدم .... نمیدونم با این قیمتا چجوری شاد باشم ... اصن پولمون میرسه عروسی بگیریم ؟ چرا تو جوونی باید انقدر غصه بخوریم ...اصن یه روز میشه بچه بیارم با این گرونی؟ خستم ... بر باعث و بانیش صدهزاربار لعنت.... ظرف کریستال دستی ده میلیون ... ظرف چینی زیر ۳۰ میلیون نمیشه ... گناه من چی بود تو این مملکت خواستم ازدواج کنم ؟ فقط تشویق میکنن ازدواج کنین بزایید

وام ازدواج نگرفتی ؟

بله درسته گرونه ، ولی ظروف چینی ۳۰ میلیون هم هست ، ۱،۵ میلیون هم هست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعییییی....چی بگیم؟ هر چی هم بگیم که تعلیق میشیم 😔😟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

میتونی ظرف چینیت رو از سایت چینی پردیس مستقیم از کارخونه بخری

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

ظرف چینی زیر ۳۰ تومن نیست؟

وقتی نباشه ادم باید با کم کنار بیاد اره وقتی غصه ظرف ۳۰ تومنی بخوری بایدم زندگی ب کامت تلخ بشه 

ماهم ن کریستال ۱۰ تومنی داشتیم ن چینی ۳۰ تومنی زندگیمونو کردیم الانم بچه تو راه داریم نمردیم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
والا اینجا ک همه حقوق شوهراشون ماهی صد میلیون در ماهه بایدم صداشون در نیاد🫡

پس اونایی که تاپیک میزنن کی یارانه میریزن 

منم؟😅همشون فیکه بابا

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
چرا عزیزم قبل عید گرفتیم ۱۸۰ بود گزاشتیم واسه رهن خونه...

دیگه جور کردن رهن خونه وظیفه خونواده ی دوماده

چرا دادی ؟

الآن اونا میان پول شونو بدن به تو جهیزیه بخری ؟

معلومه که نه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ظرف چینی زیر ۳۰ تومن نیست؟وقتی نباشه ادم باید با کم کنار بیاد اره وقتی غصه ظرف ۳۰ تومنی بخوری بایدم ...

من اصن چینی نگرفتم ... فقط قیمت گرفتم دلم میخواست بخرم ... میگم چرا باید همچیو حداقل برداریم چون مملکتمون مملکت نیست ... از ارزوهامون بزنیم مملکتمون مملکت نیست ... میگم چرا حق انتخاب نداریم

پس اونایی که تاپیک میزنن کی یارانه میریزن منم؟😅همشون فیکه بابا

دیروز یکی تاپیک زد اگه ۲۶۰ میلیون داشتی ، چکار میکردی

یه مشت اَدایی ریختن تاپیک هــــــــــــــــمــــــــــــه گفتن این پول اینقدر کمه هیچی نمیشه باهاش خرید