2777
2789
عنوان

عدد بتا بیشتر از هزار یعنی چی خواهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
خب کجا میتونیم یه گپ بزنیم ؟ روبیکا عالیه

ببخشید عزیزم روبیکا ندارم.من اسمتو یادم میمونه هر ازگاهی تو همین تاپیک بهت پیام میدم تا از احوال همدیگه باخبر بشیم من.چارشنبه میخام برم سونو به نظرت ساک بارداری دیگ‌مشخص میشه؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکمم خیلی درد میکنه طبیعیه؟

من شکم درد نداشتم یعنی اصلا تا چندروز بعد از مثبت شدن آزمایشم هیچ جور علایمی نداشتم ولی فکر نکنم غیر طبیعی باشه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
حآلت تهوع اینا اصلا ندارم فقط تنها علائمم درد شکم و تخمدان هس هر از گاهی

به نظرم طبیعیه بالاخره یه اتفاقایی داره میوفته توی رحم شما   من روزی که جواب بتامو گرفتم تا شب رو ابرا بودم، کیف کن دختر توکلت به خدا باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
تو شوکم بخدا دو روزههیچ نمیدونم چجوری ب شوهرم خبر بابا شدنش رو بدم

کلی راه هست اخه،من چون آی وی اف بودم غافلگیری این مدلی نداشتیم ولی سر جنسیت چرا  اگه حالت خوبه برو یه جفت کفش یا جوراب بچگونه بخر با جواب آزمایشت بذار تو جعبه بهش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه مدت جیگر و هویج و فست فود و به خصوص گرمیجات نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره گلم معلوم میشه ولی چرا واینمیسی همون ۷ هفته بری صدای قلبشو بشنوی

اخه چارشنبه هفته قبلی دوبار لک ديدم میترسم گفتم زودتر برم

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
2810