2777
2789
عنوان

هفت ماهه ازدواج کردم حامله نشدم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 33 پست
از این نظر میگن زود که تا ۱ سال باردار نشدن طبیعیه و بعد از اون باید نگران یا دنبال پروسه درمان باشن

اتفاقا اصلا منظورشون این موضوع نیست!تو تاپیک ننه نارنگی بچش رو بردع بودن اینا هی سرزنش میکردن که چرا دادی و فلان بنده خدا تاپیکشو قفل کرد اینقدر حالشو بد کردن،انگار طذف خودش نمیدونه اشتباه کرده هی تکرار میکردن

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
یعنی دختر داییت قصد داشته باشه ۴ تا بیاره تو هم میاری😂بخدا خندم می‌گیره همچین طرز فکرایی رو فقط این ...

دوست عزیز ادم ناخوداگاه خودش رو مقایسه میکنه که مگه منم اقدام نمیکنم پس چرا نمیشه،اصلا چیز خنده داری نیست تا تو شرایط یه نفر نبودی نمیتونی حالش رو بفهمی،پس چیز خنده داری وجود نداره

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اصلا منظورشون این موضوع نیست!تو تاپیک ننه نارنگی بچش رو بردع بودن اینا هی سرزنش میکردن که چرا ...

آخی ... اره خوب اینجور آدما هم هستن خدا هدایتشون کنه کار خوبی نمیکنن

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

دوست عزیز ادم ناخوداگاه خودش رو مقایسه میکنه که مگه منم اقدام نمیکنم پس چرا نمیشه،اصلا چیز خنده داری ...

اگر تو شرایط مسابقه نباشه بله نه اینکه فقط چون اون بچه اورده من نباید کم بیارم باید ادم شرایط خودش رو ببینه و متوجه باشه مگه عروسکه که اون خرید منم بخرم من منظورم این دسته افرادن که تو نی نی سایت می‌بینم حتی شوهر خیانت میکنه بچه میارن کتک میزنه بچه میارن بعد میان میگن با چند تا بچه موندم طلاق بگیرم یا نه