2777
2789
عنوان

خانومای گل جهاز چیدنی رو میزناهارخوری چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اتفاقا به بابام همینو گفتم. احتمالا برم تهران خودم شمال هستممی خوام عروس بشم برم زنجان 🤣🤣🤣

خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

عاقبت بخیری مهمه این ظرف و ظروفا خوشبختی نمیاره

عزیزم عکسای چیدمان جهیزیه مو گذاشتم شاید ب دردت خورد توی چیدماناز سالن عکس نگرفتم چون فرشام هنوز نیو ...

ممنونم قشنگم الهی خوشبخت و شاد و سلامت باشید خیلی زحمت کشیدین❤️❤️❤️❤️❤️

اهان مبارکتون باشه میخواستم بدونم تو سرویس کریستال چیا هست واس همون پرسیدم خبر دارین ؟

عزیزم من ۵شنبه خریدم بسته به تعداد ... ولی کلا توش قندون ، شکلات خوری ، میوه خوری ،شیرینی خوری ، پیاله و پیش دستی و استکان هست ... پارچ و لیوانم جدا باید بخرید ... گلدون و جا قاشقی م ست سرویس هست اما جدا میفروشن 

وای من ۵شنبه خریدم ۳دست از هرکدوم شد ۲۱ تومن ..‌ نصف بودجه م رفت🥲

مبارکت باشه عزیزم.

آره عزیزم خیلی میشه هزینه ی ظرف و ظروف تازه به چشم هم نمیاد.

من سرویس چینی الیزابت خارجی برداشتم 18نفره شد 19میلیون.🤧🤧🤧🤧

عزیزم من ۵شنبه خریدم بسته به تعداد ... ولی کلا توش قندون ، شکلات خوری ، میوه خوری ،شیرینی خوری ، پیا ...

اهان خیلی ممنون عزیزم 

مبارکتون باشه با دل خوش استفاده کنین 🥰

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡