2777
2789
عنوان

شما بودید برمیگشتید به این ادم

91 بازدید | 8 پست

ما باهم کات کردیم یه تایمی بعد با فیک رفتم دایرکتش پا داد گفت بیام دنیالت همدیگه رو ببینیم 

ولی اون تایم باهم نبودیم

اما من بهش وفادار بودم خیلی دوسش دارم حتی الانم نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم 

چکارکنم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هیچچچچچچچ عنووووووان برنگرد!!!!

کلن برگشتن به رابطه کات شده اشتباه

حالا طرف به همین سادگی به یه دختر دیگه بعد تو پا میده و جایگزین می‌کنه که دیگه اصلااااا😑

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

به هیچچچچچچچ عنووووووان برنگرد!!!!کلن برگشتن به رابطه کات شده اشتباهحالا طرف به همین سادگی به یه دخت ...

چکارکنم عاشقش نباشم ؟ خیلیا بعدش اومدن اما نتونستم برم باهاشون

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
چکارکنم عاشقش نباشم ؟ خیلیا بعدش اومدن اما نتونستم برم باهاشون

نمیشه کاری کنی 

فقط به بدی هاش فک کن تا منطقی باشی نه احساسی 

و به خودت زمان بده و اصلااااااا طرفش نرو چکش نکن

تموم یادگاری هاشو بنداز بره و شمارشو عکساشو چت هاشو و خلاصه هرچی داری ازشو پاک کن تا زمان برات کمرنگش کنه 

چند وقت کات کردین؟ و دلیل کات چی بود ؟

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

نمی‌دونم چند سالته از من ۲۱ ساله ک تجربه روابط مختلف داره و تایپ پسرای مختلف تو زندگیش بودن و تجربه بک زدن هم داره باید بهت بگم رابطه ای ک داخلش همو دوست دارین نباید بزارین تموم شه اگ تموم شد دوباره بهم بک نزنین چون رابطتون مثل اول نمیشه ازش مووان کن و رهاش کن

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      •  آلفرودیت زنی که هم جنساش بهش حسادت میکنن ولی براش اهمیتی نداره