2777
2789
عنوان

کمکم کنین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست
فکر نمیکنم چون نظارتی روش نمیشه به نظرم بهتره از یه جایی تهیه کنی که معتبره چون نمیخوای که بخری بگی ...

درسته حرفت.. خودمم میگم حضوری بخرم بهتره 

یچی کمتر بردارم ولی حضوری دیگه مطمعنم 

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی S+F=💓متعهد 
سایت معتبری؟ آخه گفتن کلاهبرداری زیاد داره ترسیدم حقيقتش وگرنه قیمتاش خیلی خوبه

ببین خرید انلاین اگه از دیج‌ی کالا و باسلام میخری اول نظرات مشتریا و امتیازی که محصول کسب کرده خیلی مهم و همینطور قیمت اون محصول

ترب هم من کتاب زیر قیمت اصلیش خرید و واقعی بود

و اینکه هر سایتی نماد اعتماد(ابی) داره ته هر سایت که ترب برسی میکنه واقعی یا نه و اگه دقت ورده باشی بعضی سایتا نماد ضمانت ترب داره

و اینکه 

دیج‌ی کالا از نظر حمل و نقل پول پستش یکجا میگیره و زیاد درنمیاد

اما باسلام اگه از غرفه های مختلف بخوای بخری برا هر کدوم پول پستش جدا میدی

ترب که سایت و جدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرویس آرکوپال18 نفره ، سرویس قاشق و چنگال کیفی 30 نفره، سرویس پذیرایی کریستال 18نفره، لیوان و پارچ ک ...

ارکوپالتو هرچی طرحشو ساده تر بگیری ارزون تره قاشق چنگالو خوب بگیر

کریستالو ۱۲ نفره بگیر 

پارچ و لیوانم ست کریستالت بگیر

برای حبوبات و برنج و اینا یه سری سرویس هستن که قسنگتر از اورانوسن و فلزین از اونا بگیر قیمتشونم مناسبه

پلاستیکم سرویس نگیر چندتا تیکه که نیازه بگیر

ارکوپالتو هرچی طرحشو ساده تر بگیری ارزون تره قاشق چنگالو خوب بگیرکریستالو ۱۲ نفره بگیر پارچ و لیوانم ...

ممنون از راهنماییت عزيزم 

ارکوپالتو هرچی طرحشو ساده تر بگیری ارزون تره قاشق چنگالو خوب بگیرکریستالو ۱۲ نفره بگیر پارچ و لیوانم ...

آرکوپال 18نفره گرفتم سفید لب طلا هرسری 1700ینی  سه سری 5100، قاشق و چنگال 24نفره 144 پارچه ش بدون کیف 3800،ست کفگیر و ملاقه 12عددی نسوز دسته چوبی 550،فلاسک 2لیتری شیشه صورتی 550،سرویس کریستال 12نفره با پارچ و لیوان 4300،سرویس 6نفره ملامین برا استفاده روزانه 1500،سرویس قابلمه و ظروف روحی 2900

چه چیزای دیگه مونده ظروف بنظرت؟ 

آرکوپال 18نفره گرفتم سفید لب طلا هرسری 1700ینی سه سری 5100، قاشق و چنگال 24نفره 144 پارچه ش بدون کی ...

یه سرویس قابلمه نچسب بگیر برای مهمون

یه دست قاشق چنگال معمولی برای استفاده دم دستی،ابکش و لگن استیل

یه سرویس قابلمه نچسب بگیر برای مهمونیه دست قاشق چنگال معمولی برای استفاده دم دستی،ابکش و لگن استیل

سرویس قابلمه نچسب گرفتم 

یه سرویس قابلمه نچسب بگیر برای مهمونیه دست قاشق چنگال معمولی برای استفاده دم دستی،ابکش و لگن استیل

فقط یه اشتباهی کردم اومدم سرویس کریستال جامیوه ای و شکلات خوری و آجیل خوری رو سریا جدا جدا گرفتم 

سرویس ادویه جات و پاسماوری از این سرویسای کامل اورانوس بگیرم یا سفالیا که اسمشونم روش نوشته ؟چون جا حبوباتی و جا برنجی از این فشاری ها گرفتم  

بله عزیزم میتونی با ۴۰تومن ولی خب باید مدیریت کنی

سرویس ادویه جات و پاسماوری از این سرویسای کامل اورانوس بگیرم یا  از این سفالیا که اسمشونم روش نوشته ؟چون جا حبوباتی و جا برنجی از این فشاری ها گرفتم  

اونو نمیدونم ولی قطعا تو شهرتون جاهایی هست که ارزون میدن، تو نت هم سرچ کن دی جی کالا پیشنهاد های خوب ...

یه اشتباهی کردم توخرید سرویس پذیرایی کریستال .. اومدم 12نفره گرفتم ولی 2سرویس ینی رو هر کدوم جا میوه ای و جاشکلاتی اینا جدا جدا هست ینی الان 2تا جا شکلاتی ..2تا شیرینی خوری و اینا دارم خودم که ناراحتم بابتش چیکار کنم ؟