2777
2789

من تا وقتی بچه هام مدرسه نمی رفتن این حس رو گاهی داشتم اما الان واقعا وقت هم کم میارم . تا بیای صبح بیدار شی بچه رو راهی کنی . خونه رو جمع و جور کنی غذا بزاری ظهر شده مبان ناهار بعد  باید به درس و مشقها برسی و باز کارای خونه .حداقل الان که برای من اینجوریه و پیشرفت بچم پیشرفت خودم حساب میشه . ولی چند سال دیگه که هر دو تا بچم مستقل بشن دوست دارم منم واسه خودم کسب و کاری داشته باشم . فعلا فقط هنر و خیاطی گاهی در کنار کارم دارم . بیشتر از این وقت نمیکنم  

خیلی خوبه میشه یکم تعریف کنید

ببین من معتقدم اگه آدم هرکاری بدون عشق انجام بده همین حس میگیره

سعی کن کاراتو با عشق انجام بده برای خودت تایم هایی در نظر بگیر ک کارهایی رو انجام بدی ک به وجدت بیاره برای من اینکارها نگاه کردن ب غروب رویاییه یا گوش دادن ب موسیقی های مختلف

و تصمیم برای فردا ک کارهایی بکنم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارتون خیلی عالیه اما پس آرزوها و خواسته های خودت چی

هرچقدر واسه آرزوهام دوییدم دیدم فقط دارم درجا میزنم از همه جا دست و پام بسته است مجردی پدرم نمیذاشت متأهلی همسرم نمیذاره پس تصمیم گرفتم بی‌خیال بشم و بلاهایی که مادرم سرم اورد و تجربه کنم و نذارم دخترمو اذیت کنن

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
2805
چون زنان شاغل هم همین کار رو میکننمثلا مادر من شاغل بود؛ هم نان اور خونه بود ؛ هم خودش ارشدش رو تو ر ...

خب حرف منم همینه یه زنچه خانه دار باشه چه شاغل وقتی مدیریتش خوب باشه احساس پوچی نمیکنه صرفا نباید یه زنو چون شاغله موفق دونست وزنان خانه دار که ازعهده همه چیز هم براومدن وبچه های خوبی تحویل جامعه هم دادن موفق هستن دیگه

لطفا دیگه سوال حس ششمی ازم نپرسید🦋❤️🧿

مجردمشاغل نیستم راضی ام و اصلا حس پوچی ندارمچون بی خاصیت زندگی نکردم و نمیکنم

مثلا چه کارهایی میکنی 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
قبلا ک بچه هام کوچیکتر بودن و بیکار تر بودم بله. ولی الان ک رفتن مدرسه احساس پوچی ک نمیکنم هیچی .تاز ...

چه نوع مدیریتی مثلا 

یکم راهنمایی کن

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
چرافکرمیکنید فقط زنان شاغل موفق هستن،یعنی یه زن خانه دار که بچه داری میکنه،مدیریت میکنه همه چی رو،بر ...

طرز فکر الان جامعه متاسفانه اینه و روی منم تاثیر گذاشته

چه نوع مدیریتی مثلا یکم راهنمایی کن

مثلا این ک بچه هارو ببرم مدرسه و بیارم .خونه رو تمیز کنم .غذای خوشمزه بپزم 

ب درس و مشق بچه ها برسم . خریدای خونه رو انجام بدم .درکنارش خودمم مرتب و تمیز باشم ب عنوان خانوم خونه 

روزی چند صفحه هم کتاب میخونم 

ب نظرم اگه همه ی این کارا رو انجام بدی حتی وقت کم میاری