2777
2789
عنوان

بنظرتون مشاورم خوبه یان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 74 پست
من میخواستم ایندفعه مرد بگیرم بلکه ازش حساب ببرم و برنامه مو درست پیش ببرمولی دو دل شدم با تاپیکت

همشون ک عین هم نیستن این کوه یخه گند زده ب اعصابم   واس شاگردای دیگش چتشو خوندم یجوری دخترم عزیزم امیدتو از دست نده تو میتونی نمی‌دونم تو قوی هستی باید منو سر بلند کنی یجوری اینارو میگفت 😐

این کاربری دست دو نفره ))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون ک عین هم نیستن این کوه یخه گند زده ب اعصابم واس شاگردای دیگش چتشو خوندم یجوری دخترم عزیزم ام ...

وا پس عوضش کن وقتی ذهنتو درگیر کرده

الان نباید چیزی ذهنتو درگیر کنه

همین فردا کنسلش کن و با یه خانم ادامه بده راحت دیگه درگیری فکری هم نداری در این باره

2805
ینی دق موند ب دلم یبار یکی باشه ک آدمو بفهمه کمکش کنه غروب اینجور بم گفت رفته رو مخم ناراحت شدم عصاب ...

منم حس میکنم مشکل از منه ولی  مشاور وظیفشه یکم ادمو اروم کنه ن اینکه عین مال تو و من

آره آقاعه‌ برنامش‌ رو پرینت میگیره میده هر بار که میرم درباره خودم و شرایطم حرف میزنیم

خیلی خوبه اصلا مشاور باید خیلی چیزارو بپرسه چمیدونم شرایط روحیت و یا.... بیینم روحیت واسه درس چطوره 

منم حس میکنم مشکل از منه ولی مشاور وظیفشه یکم ادمو اروم کنه ن اینکه عین مال تو و من

خانم خوب پیدا نمیکنم حالا ی اقا هست اون  واقعا خوبه چقدرم قبولی داره گفتم با اون بگیرم 

خانم خوب پیدا نمیکنم حالا ی اقا هست اون واقعا خوبه چقدرم قبولی داره گفتم با اون بگیرم

واااای من حتی روم نمیشه مشاوره رو لغو کنم 

ولی تیم خانومه اگ خوبه ایدیشو ب منم بده

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

واااای من حتی روم نمیشه مشاوره رو لغو کنم ولی تیم خانومه اگ خوبه ایدیشو ب منم بده

خخخ منم روم نمیشه لعنتی 

ن اقاس میخوای پیجشو بدم خودت ببینی؟ خوبه می‌خوام بعد ایشون اوشونو بگیرم

ببزحمت پیجشو بده

پارسا قادری بنویس فارسی 

دختر درموردش تخقیق کن فقط من حالا هایلاتشو دیدم بنظر خوب میومد خیلی قشنگ و واضح درمورد خیلی چیزا صحبت میکنه

پارسا قادری بنویس فارسی دختر درموردش تخقیق کن فقط من حالا هایلاتشو دیدم بنظر خوب میومد خیلی قشنگ و و ...

مرسی عزیزم ممنون❤️💛

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

2810