2777
2789
عنوان

بارداری با وجود تنبلی تخمدان

88 بازدید | 11 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم و برای همینم پیشگیری ای نمیکنم 

چند روزی بود کمردرد و گرفتگی و لکه بینی و سردرد داشتم

زیر دلم درد داره و سنگینه و تخمدانام گاهی اوقات خفیف تیر میکشه

دیروز صبح بی بی چک زدم هاله واضح داشت ولی بعدش بلافاصله رفتم ازمایش بتا دادم و منفی شد عددش یک دهم بود ۰/۱

امکان بارداری با این شرایط وجود داره؟!

به نظرتون دوباره بی بی چک بزنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم شما تنبلی داشتین؟ تاریخ پریوداتون چجوری بود؟

پریودا ممکنه چندین ماه مرتب باشه، چند ماه بهم ریخته

ممکنه کلا بند بره فقط با آمپول و قرص بیاد

موهای زائد توی صورت و ..

و اینکه نشونه اصلی تنبلی تخمدان پلی کیستیک بودن تخمدانه که توی سونوگرافی مشخص میشه

تز کجا فهمیدی تنبلی داری؟ پریودات به چه شکله تاریخشون؟

من با سنوگرافی مشخص شد ، خیلی بهم ریخته هستش کلا تاریخ مشخصی نداره یجورایی

البته با رژیم و اینا یکم بهتر شده بود اخرین باری که سنو دادم همه چی نرمال بود تقریبا مشکلم حل شده بود

عجله نکن بزا بگذره چند روز ، نشون میدهمنم مث تو بودم ..کلا.شش ماه طول کشید تا باردار شدمفقط استرس ند ...

استرس ندارم 

فقط چن روز پشت هم لکه بینی داشتم بازم شکی به بارداری نداشتم

خواشتم قرص و دمنوش بخورم پری شم گفتم محض اطمینان یه بیبی چک بزنم که دیدم هاله داره سوپرایز شدم کلا انتظار نداشتم...

واسه همین ذهنم خیلی بهم ریختس

عجله نکن بزا بگذره چند روز ، نشون میدهمنم مث تو بودم ..کلا.شش ماه طول کشید تا باردار شدمفقط استرس ند ...

عزیزم شما نامنظم بودی؟ چطور متوجه شدی؟

خیلی سخته علاوه بر تمااااام علائم بارداری ، تاخیر هم داشته باشی و باز پریود بشی🫠 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

عزیزم شما نامنظم بودی؟ چطور متوجه شدی؟خیلی سخته علاوه بر تمااااام علائم بارداری ، تاخیر هم داشته باش ...

بله عزیزم من پیش اومده شش ماه پری نشدم

۴ماه، ۳ماه، و ۲ ماه هم داشتم

اره دیگه کلا تنبلی تخمدان خیلی چیز بدیه ولی چاره ای نیس باید باش کنار اومد

من کلا شش ماه طول کشید تا باردار شدم، از زمانی که قصد کردیم بچه دار شیم

بر خلاف نظر دکترا که هی میگفتن تو سخت بچه دار میشی

بله عزیزم من پیش اومده شش ماه پری نشدم۴ماه، ۳ماه، و ۲ ماه هم داشتماره دیگه کلا تنبلی تخمدان خیلی چیز ...

طبق کیت پیش رفتی یا نشانه‌های بدنی؟

اخه پیدا کرد زمان تخمک‌گذاری هم خیلی سخته

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

طبق کیت پیش رفتی یا نشانه‌های بدنی؟اخه پیدا کرد زمان تخمک‌گذاری هم خیلی سخته

طبق هیچی 

بله اصلا مشخص نیست تخمک گذاری کی هست

من فقط شش ماه پیشگیری نکردم و باردار شدم

هرچی حساسیت نشون بدی احتمال باروری کمتر میشه