2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 97 پست

نه گلی جان، چه گناهی.

مشکلی نداره، خودت رو اذیت نکن.

خدا خیلی بخشنده تر از این حرفاست ، مخصوصا وقتی عمدی انجام ندادی و‌حواست نبوده

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم اشکال نداره چون تعمدی در کار نبود من کارشناس قران وحدیثم همسر طلبه هم هستم از همسرم پرسیدم گ ...

شوخی میکنید؟ هرگناهی تعمدی نباشه گناه نیست؟ کاری به این موضوع ندارم کلا خواستم بدونم ریشه این حرفی که زدین کجاست

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

عزیزم اگه گناهی هم باشه گناه صغیره هست .

گناه صغیره یعنی با یه توبه و تکرار نکردنش راحت پذیرفته میشه .

خیلی از محجبه ها هم هستن گاهی مرد نامحرم خودشونو میبینه بدون حجاب .

چون تعمدی نبوده صغیره هست و قابل بخشش.

تمام .خودتو اذیت کنی بدون کار شیطانه که میخواد عذابت بده.

در ضمن وقتی ماه رمضون آب میخوری و هواست نبوده آیا روزه ات باطل میشه؟؟جواب: خیر چون تعمدی برای باطل ک ...

اون فرق میکنه گلم چون مسئولیتی در قبال کس دیگه‌ای ندارید.ولی در این مورد پای شخص دیگه‌ای در میونه و به شخص دیگه‌ای اسیب رسیده

جد میگید؟ 😭من که از قصد اینکار نکردم اصلا هم نمیدونستم واسه افتتاح حساب نیاز به گوشیم دارن وقتی بهش ...

چون نمیخواستی اشکال نداره خدا ارحم الراحمین 

انشالله که درست ندیده 

منم یه بار تا آرنج دستم یه نفر دید هنوز عذاب وجدان دارم

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
بالاخره مرد هستن عزیزم.ممکنه با دیدن این عکس حتی نسبت به همسر خودش دچار مقایسه و دلسردی شده‌باشه

وقتی صحبت مقایسه با زن خودش رو میکنید فقط ادم دوست داره سرشو بکوبه به دیوار! پس خانوما هم هی مردای دیگه رو با شوهرشون مقایسه کنن! الان توی صدا و سیما با موی مصنوعی خانوما رو نشون میده اونوقت شما میگید گناهه

شوخی میکنید؟ هرگناهی تعمدی نباشه گناه نیست؟ کاری به این موضوع ندارم کلا خواستم بدونم ریشه این حرفی ک ...

درسته 

تو دین هر گناهی که عمدی نباشه گناه نیست

اعمال به نیات

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2810