2777
2789
عنوان

رقص بلد نیستممممم

53 بازدید | 6 پست

من اصلا نمیتونم تو جمع برقصم وقتی تنهام خیلی خوب میرقصما ولی وقتی تو جمع باشم انگار دست و پاهام بی جون میشن مخصوصا وقتی ببینم یکی داره نگام میکنه چیکاااار کنم چند روز پیش عروسی فامیلای شوهرم دعوت بودیم برای اولین بار بود تو عروسی اونا بودم بزور فرستادن برم برقصم اصلا انگار فلج بودم نمیتونستم کاری کنم بعدش از یه گوشه خارج شدم بعدا همه بهم میگفتن براچی رقص بلد نیستی چرا اینجوری میرقصی و فلان چیکار کنم 🥺

کاری نداره که! در هر حالت باید سعی کنی یه نیم تنه رو حرکت بدی اون یکی رو ثابت نگه داری.مثلا نیم تنه ...

مشکلم اینه تو جمع خجالت میکشم برقصم با اینکه همه میگن اندامت خوبه و فلان ولی اعتماد بنفسم پایینه همش فکر میکنم اینجام بد نباشه اونجام زشت نباشه دارم میرقصم برای همین نمیتونم تو جمع برقصم ولی یه عروسی رفتم یبار قبلش همه گفتن وای خیلی خوشگل شدی خیلی خوب شدی دیگه همش تو اون عروسی میرقصیدم خیلی خوش گذشت بهم مشکلم اعتماد بنفسمه که ندارم😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مرحله اول باید خودتو همونطور که هستی، بپذیری.

چیکار کنم مشکل من ریشه تو کودکیم داره که بابام همیشه از قد و هیکلم ایراد میگرفت برای همین الان اینطوری شدم با اینکه خودم میدونم چهرم و اندامم خوبه همه اطرافیانم میگن همه چیم خوبه ولی هیچ جوره نمیتونم دوست دارم همیشه یکی من و تایید کنه بگه خوبم تا راضی بشم 

خسته شدم😔