2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این شیافی ک میگین از طب سنتیه یا جدید؟ بدون نسخه میشه تهیه کرد از داروخونه؟ و اینکه، گفتن شستشو مید ...

مواد تشکیل دهنده ش روشه

گیاهیه

داروخونه من ندیدم داشته باشه

من از قم میگم میفرستن از باسلام

والا برا بعصیا پریود اوره

برا همین میگن ۱۰ روز مونده ب پریودی، یک شب در میون بزاری

۵ تاست

ک بخوره ب پریودی و بریزه بیاد

من و کل خانوادم سالهای ساله، مادربزرگامون و مادراشون ازین دستور استفاده میونن، بدون چسبندگی و معاینه و این چیزای چندش..

ولی منم کیست و تنبلی دارم

اونا رو ننداخته تاالان

ولی عفونت رو سریع خشک میکنه مثل دستمال کاغذی میربزه میاد پایین

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

عزیزم پاشو برو یه آزمایش خون بده اینقد خودتو دق نده

شرایط مشابه تورو دوستم داش بخاطر شک ۲ ماه پریود نشد!!!!ولی زود آزمایش داد منفی بود

دیگ توبه کن که دیگ تکراد نکنی 

دوستمم بعد این حادثه پسره ولش کرد و نگرفتش!!!!

الان چرا ناراحتی؟

به دوست پسر و  خانواده ت بگو تا تکلیفت رو مغین کنن...ازدواج کنید

اگر هم خانواده ت مخالفن خب چرا هم خوابی داشتی!!؟؟؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من بادار نباشم بخدا دیگ اگر سمت این کار برم سه روزه دارم از استرس سردرد دیونه میشم همش سرچ میزنم‌نگر ...

ببین باردار هستی 

بچتم میندازی 

بازم سراغ همین کارات میری 

پارتنرتم نمیگیرتت اخر 

متاسفم برات ببند اینجارو اشاعه فحشا دیگ بسته 

تنها نصیحتی که دارم اینکه دیگه خودتو بهش نسپار و این رابطه ی که فقط توش داره از تو سو استفاده میشه ر ...

باردار نباشم فقط غلط کنم دیگ از غلطاااا بکنم فقط این مشکلو رد کنم 

نمیتونم بخدا برم دکتر ابرومو میره که

کی قراره پیشت باشه و بدونه

ب دکتر عمومی بگو ازمایش بارداری بنویس برام

برو ازمایشگاه بده و یه ساعته جواب رو میفرستن

تموم

کی میدونه ک ابروت بره

از استرس ک بهتره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
نه نریختم من حتی جلو گیری داشتم 😅😅 من کلا سریع میگیره و حامله میشم با اینکه قرص آمپول مصرف میکردم ...

خانم بخدا با این حرفت من تا شب دوام نمیارم انقد زدم تو سره خودم نمیدونم اگر درس گفتین من بدبخت میشم 

نمیدونم دقیق علائمتون چی بوده شاید فرق داشته باشه میگن باقی مونده خون پریوده شما میگی باردار بودی خدا منو بکشه

آخه این چه کاریه شما ها میکنید چه جراتی دارید میرید به پسر ها میدین نمی‌ترسید ازتون فیلم بگیرن یا ات ...

خاهرم من مجردم به همه پسرام این کارو کردم بخدا قسم من دوشیزه بودمو این اتفاق افتاده به تازگی برام الانم این مشکل به وجود اومده بخدا که منم اعتماد کردم خریت کردم در اصل ایشونم انقد بی معرفت نیس(شایدم باشه 😐)خیلی پشیمونم الانم از استرس پریود نشدمو دیگ بدتر

عزیزم پاشو برو یه آزمایش خون بده اینقد خودتو دق ندهشرایط مشابه تورو دوستم داش بخاطر شک ۲ ماه پریود ن ...

توروبخدا دوستتون شبیه من بود علایمش؟؟؟؟؟مطمعانید ینی باردار نبود پس چرا دوماه پری نشد

نمیتونمممم بخدا ک نمیتونم برم دکتر ازمایش بدم شرایطشو ندارم توروخدا درک کنید

مواد تشکیل دهنده ش روشهگیاهیهداروخونه من ندیدم داشته باشهمن از قم میگم میفرستن از باسلاموالا برا بعص ...

قیمتشو میدونین؟ ببخشید اطمینانی هس؟ شانس نداریم الکی نباشه 😄🤦🏻‍♀️

تنبلی لعنتی ک درمان نداره

ولی همین عفونت ک گفتین پدر منو در آورده من یک روز در میون لباس زیرمو عوض میکنم با صابون میشورم ولی عفونت دارم. دکتر میرم کلی قرص و پماد چندش میده یکم خوبه باز شروع میشه خستم کرده

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
الان چرا ناراحتی؟به دوست پسر و خانواده ت بگو تا تکلیفت رو مغین کنن...ازدواج کنیداگر هم خانواده ت مخ ...

ای بابا من پشیمونم والا بخدا پشیمونم این اتفاقام افتاده نگرانم باردار شده باشم چمیدونم شایدم اشتباه کنم دوستان میگن نیستی علائمت باداری نیس بخدا ک اتفاق اونجوری ک اقدام باشه نکردم ک 

به خانوادم بگم چی بگم اخه من تک دختر کل فامیلم رومم حساب میبرن بیام بگم این غلطم کردم میکشنم بخدا من بخاطر کارم خاستم یکم راه بیوفتم بعد فکر اذدواج کنیم دیگ قرار نیس چون میخام اذدواج کنم باش حاملم شم بخدا انقدم بی خیال نیستم فکر ابرو نکنم میدونم اشتباه کردم توروخدا درک کن تو شرایطی کارای اشتباهی میکنی انسانو شیر خام خورده

2810