2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم هنوز جوابش نیومده سنو خوب بود ولی جواب آزمایش نمی‌دونم

منم مثل شما هفته ۴بارداری سه تا قرص ۱۵۰فوکلونازول خوردم ،ایشالا بچه ت سالم باشه برای منم دعا کن هفته بعد میرم سونی قلب التماس دعا

منم مثل شما هفته ۴بارداری سه تا قرص ۱۵۰فوکلونازول خوردم ،ایشالا بچه ت سالم باشه برای منم دعا کن هفته ...

سالمه عزیزم نگران نباش من از ۴ یا ۵ دکتر خیلی خوب پرسیدم گفتن چون تو اون هفته هنوز اندام های جنین تشکیل نشده حتی قلبش مشکلی پیش نمیاره.یکیشون گفت اگه بخواد مشکلی پیش بیاد نهایتا سقط تو همون هفته میشه نه اینکه بعدا بخواد روی اندام های بچه اثر بزاره و... نگران نباش درکت میکنم منم خیلی نگران بودم ولی برای ماه دوم سوم خطرش خیلی بیشتره تا اون موقع

منم مثل شما هفته ۴بارداری سه تا قرص ۱۵۰فوکلونازول خوردم ،ایشالا بچه ت سالم باشه برای منم دعا کن هفته ...

عزیزم همین الان جواب ان تی رو گرفتم خداروشکر مشکلی نبود تو هم نگران نباش انشاالله مشکلی پیش نمیاد