2777
2789
عنوان

میخوام برای چهل نفر دعاکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاء الله حاجتروا 

اگه میشه برای ازدواجم دعا کن اسمم زهرا

سلامتی مادرم رقیه

🌹🌹

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

اسی توروخدا دعام کن ازمایشم منفی باشه دنیا برام جعنم شده میترسم نگران دختر کوچلوم هستم خواهرا دستم به دلای پاکتون دعام کنید اسمم سودا هس😖😖😖حداقل دعام کنید بتونم دخترمو یکم بزرگتر کنم بعد بمیرم

ممنون میشم برای منم دعا کنید 

ان شاءالله زودتر زمینمون‌ به قیمت عالی فروش بره بتونیم خونه درست کنیم و از این مستاجری نجات پیدا کنیم.

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

فاطمه ظهور آقا  ازدواج و زندگیم و درسم

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

عزیزم شما که مهربونی میشه میلی گلد ثبت نام کنی ...بعد کد منو بزنی هم به شما هم به من ۵ میلی طلا به ارزش ۲۰ هزارتومن میده ....به خدا کلاهبرداری هم نیست همون لحظه میشه بفروشیش ....اگه به پولش احتیاج نداشتم نمی گفتم...کد معرفم....

milli-26mvk 

تو گوگل بزنی میلی گلد سایتشو میاره