2777
2789
مرسی عزیزم انشاالله مال شمام مثبتمن سیکلم دو ماهه ۲۵ روزه شده بود این ماه موقع موعودم لک دیدم تقریبا ...

انشالله

عزیییزم بسلامتی انشالله

منم چند روزه بیبی میزنم از دیروز داره هاله میده

دیشب و امروز دوتا وندفو مثبت شده بقیه انقدددر هاله کمرنگه که نمیشه گفت مثبته

از طرفی هم عقب انداختم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاللهعزیییزم بسلامتی انشاللهمنم چند روزه بیبی میزنم از دیروز داره هاله میدهدیشب و امروز دوتا وندفو ...

انشاالله بارداری گلم منم امروز بعد اینکه بیبی چک زدم بازم لک دیدم راستش میترسم نمیدونم چیکار کنم🥲دعا کن برام

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
منم دیروز بیبی چک زدم ۱ دیقه صبر کردم چیزی ندیدم یه ساعت بعدش همینجوری یه خط کم رنگ افتاد ینی حاملم؟

نمیدونم حداکثر تا ۱۰ دقیقه جواب درسته فکر کنم

مبارکه اسی😍😘🤗با این حال قشنگت دعا کن منم حامله بشم🙏🏻

مرسی گلم انشالله هر کی چشم انتظاره خدا دامنشو سبز کنه برا منم دعا کن بعد مثبت شدن بیبی چک بازم لک دارم

مرسی گلم انشالله هر کی چشم انتظاره خدا دامنشو سبز کنه برا منم دعا کن بعد مثبت شدن بیبی چک بازم لک دا ...

عزیزم ازمایش بده برو دکتر زود

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم ازمایش بده برو دکتر زود

میخوام یدونه بیبی چک هم بزنم اگه اونم مثبت باشه میرم آزمایش و جوابشو میبرم دکتر چون سابقه سقط داشتم تو پنج هفته خورده‌ای نگرانم 🙃

مرسی عزیزم انشاالله مال شمام مثبتمن سیکلم دو ماهه ۲۵ روزه شده بود این ماه موقع موعودم لک دیدم تقریبا ...

اسی خیلی مبارکه، منم فردا دارم میرم بتا بدم برام دعا کن. خیلی دلم میخواد مامان بشم   

جان و جهان من تویی   
انشاالله بارداری گلم منم امروز بعد اینکه بیبی چک زدم بازم لک دیدم راستش میترسم نمیدونم چیکار کنم🥲دع ...

انشالله عزیزم

عیب نداره لک پیش میاد

فردا یه بیبی دیگه بزن مثبت بود برو آزمایش حتما

منم فردا میرم آزمایش

انشالله خدا به هردومون کمک کنه نینی داشته باشیم

[QUOTE=357404600][/QUOTEمبارکه گلم منم ۵ روز لقب انداختم ۶ ساله منتطرم بی بی زدم هاله داشت ولی پریود ...

عزیزم بازم بیبی چک بزن انشالله که بارداری شاید لک لانه گزینی بوده بیبی چک بزن خبرشو بهم بده

تو باردار بودی گلم علایمت چیه

بله عزیزم من باردارم چون لکه بینی داشتم ده روز استراحت میکنم بعدش میرم سونو من دوتا بیبی چک زدم تو مارک های مختلف هردو مثبت بود دیگه آزمایش ندادم

من علائم روز پریودم لک دیدم دیگه پریود نشدم بعدش هم نوک سینه ها درد گرفت و درد پریودی خیلی خفیف داشتم همین البته معده هم درد میکرد و از بوی یخچالمون حالم بهم میخوره 

2810