2777
2789
اول سعی کن مستقل باشی و روی پای خودت وایسی کسی که نتونه خودش خودشو شاد کنه از دیگران انتظار داره ... ...

اجازه ی سرکار رفتن بهم نمیده 

میخواد همیشه بش وابسته باشم ک ی وقت نرم برا طلاق و جدایی

چندساله ازدواج کردید ؟ بچه هم دارید ؟ مثلا شوهرت اگه اشتباهی بکنه ازت معذرت خواهی میکنه ؟ ترس از دست ...

۱سال و نیمه ازدواج کردیم،قبلشم ۱سال و نیم دوست بودیم

بچه نداریم و کلا قصد بچه دار شدنم نداریم چون میگه بودن کنارتو ترجیح میدم

اشتباه کنه منت میکشه معذرت خواهی میکنه،اصلا به از دست دادنم فکرم نمیکنه و کاری نمیکنه که حتی توجهمو از دست بده

برای حفظ زندگیمون از جون و دل مایه میزاره واقعا،حتی برای حفظ ارامشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت بهم شده هیچ کاری برای حبرانش نمیکنه پرو هم هست هیچ کاری نمیکنه که منو از دست نده انگار مهم نیس ...

اگه بهت خیانت شده و موندی، مقصر ۱۰۰٪ خودتی عزیزم پس نق نزن.

خیانت اشتباه نیست، انتخابه

وقتی خیانت دیدی ولی ولش نکردی و موندی پس خودت بهش اجازه دادی هرررررر رفتاری باهات بکنه دیگه جای گلایه نیست بمون و بساز

اول سعی کن مستقل باشی و روی پای خودت وایسی کسی که نتونه خودش خودشو شاد کنه از دیگران انتظار داره ... ...

اخه خیانت کرده ولی هیچ کاری نمیکنه دلمو ب دست بیاره 

تلزه منو تخقیر میکنه میگه زن خوبی نبودی ک دلم بسوزه ک زندگیم از دست میره ک بیام تازه برا حفظ کردنت معذرت بخام یا تلاشی کنم یا گوشیه شخصیمو در اختیارت بذارم 

اگه بهت خیانت شده و موندی، مقصر ۱۰۰٪ خودتی عزیزم پس نق نزن.خیانت اشتباه نیست، انتخابهوقتی خیانت دیدی ...

جایی نداشتم برم 

پول نداشتم 

خانوادم گفتن نیا خونه ما فامیلا میفهمند ابرومون میره 

خودمم نتونستم مستقل بشم چون هیچ وقت شوهرم احازه ی کار کردن بهم نداده شاید برای اینکه فکرشو میکرده ک اگه پول دستم بیاد نمیمونم باش

نه احساس میکنم بیشتر یه دلخوریه تا حالا شده کلا به ازدواجت شک کنی ؟ بگی اصلا این ازدواج خوبه یا بد ب ...

عزیزم

اینا عادی نیست

ولی شما با کنار اومدنت و قبول وظایف همسرت عادی کردیش

یجاهایی باید محکم باشی و عقب بکشی از مسئولیتای اضافی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲