2777
2789
عنوان

شوهرم بلد نیست ناز بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست

باهم حرف بزنید عزیزم 

مردها خیلی از رفتار ما خانم ها براشون مجهوله ، ناشناخته اس ، اصلا درکی ازش ندارن 

باید باهاش حرف بزنی نه اینکه انتظار داشته باشی خودش بفهمه 

و بهشون زمان بدی که به مرور بتونن از حرف هایی که بهش زدی و یادش دادی رفتارت رو تحلیل کنه و واکنش دلخواهت رو انجام بده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی من حسرت ب دل موندم یبار بهم بگه خانومم

بهش یاد بده قشنگم 

الکی هم سراین جور چیز ها حرص نخور 

مثلا ازت میخواد کاری انجام بدی خودتو لوس کن و بگو خرج داره برات و خرجش اینه بگی خانمم 

کم کم یاد میگیره

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
باهم حرف بزنید عزیزم مردها خیلی از رفتار ما خانم ها براشون مجهوله ، ناشناخته اس ، اصلا درکی ازش ندار ...

چرا یبار که با یه خانمی چت کرده بود و من دیدم قهر کردم برای اینکه آشتی کنم هر چی تو دنیا کلمه بود ب زبون اورد چرا اون موقع بلد بود حالا نیس

چرا یبار که با یه خانمی چت کرده بود و من دیدم قهر کردم برای اینکه آشتی کنم هر چی تو دنیا کلمه بود ب ...

چون میدونسته خطا کرده و متوجه اشتباه بودنش کارش بوده  

خیلی وقتا اصلا نمیدونن کارشون از نظر ما اشتباه و ناراحت کننده است پس ناراحتی های ما از کاراشون از نظر اونها بی منطقه چون فکر میکنن خب کارم که اشتباه نبوده پس دلیلی هم برای ناز کشیدن یا رفع ناراحتی شما پیدا نمیکنن و اقدامی هم نمیکنن 

واسه همین میگم حرف بزنید و بگید که مثلا من ازین رفتار به این دلایل ناراحت شدم و دلخور هستم تا هم از دلتون در بیارن و هم دیگه تکرارش نکنن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ن بخدا از بس بلد نیست نازمو بکشه دیگ قهر نمیشم قهر شدنی هم باز امیدوارم بیاد ی فرجی بشه بلد بشه اما ...

الان جای مردو زن عوض شده بیشتر زنا باید ناز مردارو بکشن 

شوهر منم بلد نیست فکر میکنه شوهر خوب بودن فقط خرج کردن