2777
2789
عنوان

نیاز ج شوهر در زمان عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 43 پست

عزیزم شما مقصر نیستی

ذات ادم مقابلت مشکل داره

منم عقدم ولی همسرم از خودم بیشتر برای عروسی تلاش میکنه

شما که به شناخت نسبی رسیده بودی از همسرت باید تصمیم درست میگرفتی

حالام کاری ک میکنی خیلی جدی رو موضعت بمون

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفت زمانی درسته که آقا فقط بخاطر رابطه ازدواج کرده نه چیز دیگه 

و خب این به نظر من یه مشکل جدی هست ! 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببخشید ک میگم ولی شوهرت سواستفاده گره

والا من از اول عقدم خونه مجردی داشتم دائم پیش نامزدم بود ولی خداروشکرمسولیت پذیر بود و بعدوسال بااینکه دستش تنگ بود بساط عروسی رو بپا کرد

کلا دیگه تنها نبینش تا به خودش بیاد ک بعید میدونم

خیلی زبون بازه یه جورایی با حرف و کاراش باعث میشه نتونم مخالفت کنم بااینکه اتفاقا من آدم قاطعی ام

دیگه به خودت بیا و گول حرفاشو نخور 

بعدم به پدر و مادرت بگو با خانواده شوهرت صحبت کنند که باید دخترمونو عروسی کنید دیگه ما حوصله عقد طولانی و حرف و حدیث مردمو نداریم یه مدتم الکی با بابات هماهنگ بشین و به شوهرت بگو بابام اجازه نمیده بیام خونتون و میگه دیگه بایدددد عروسی کنید 

کابوس جدیدم 😐

سخت بگیر ،نمیخواد رابطه رو ب خانوادت بگی، فقط بگو نمیخوام خونمون بخوابه تا فکر کنه، خودتم خونه باباش نمون،

تو دیوار یکسره بگرد دنبال خونه، یکسره لینک خونه بفرس.

بابات جدی با باباش حرف بزنه، بگه دختر منک ایرادی نداره شما نمیبرینش، آبروم رفته، دختر نباید انقد عقد بمونه.

کاملا جدی با پسره حرف بزنین

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
یا خدا پدر مادر دختره چیزی نمیگن😐😐

من پسره رو میشناسم، خانواده دخترو نمیشناسم، بابلی هستن،

همه فامیلاشون همش ازشون میپرسن،

اوایل ک از خوشی نرفتن سر زندگیشون، بعدشم اجاره ها بالا رفت نشد ک برن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.