2777
2789
عنوان

نیاز ج شوهر در زمان عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب خونه مادرشوهرت اصلا نمون..شوهرتم شب اومد خونتون تعارفش نکنید که بمونه..در مورد عروسیم به نظرم باید جدی دوتا خانواده بشینین و بزرگترا خیلی جدی راجب این موضوع صحبت کنن اگه نمیتونه عروسی بگیره حداقل خونه بگیره برین خونه خودتون

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

یکی از آشنایان، الان نزدیک شش ساله عقدن، 

از همون روز اول ی هفته خونه بابای دختر میخوابیدن، ی هفته خونه بابای پسر

دیگه پسره بیخیال عروسیو خونه مستقل شده

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
اره تقصیر خودمه ولی الان نمیشه دیگه رابطه نداشته باشم باهاش؟

چرا نشه..اما ممکنه با رابطتون آسیب بزنه به نظرم برو با یه مشاورم مشورت کن ببین چی میگه..

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
وای اصلا روم نمیشه

مشکل همینه قشنگ برو بگو تکلیف زندگی منو بعد دوسال مشخص کنین به مادرت بگو اول بعدم لازم شد به بابات اینطوری که نمیشه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

اصلا نرو خونشون هروقتم مادرشوهرت دعوتت کردالکی بهانه بیار و نرو و یا اینکه بگو تا وقتی جشن عروسی نگیرین من دیگه نمیام اونجا مادرجون 

با شوهرتم قاطع برخورد کن ! یعنی چی که به زور رابطه برقرار کرد؟

اصلا شاید به هر دلیلی اون لحظه شما نخوای و اینکه مریضی چیزی باشی مگه متجاوزی چیزیه 🤦😓 متاسفانه خیلی بهش رو دادی استارتر باهاش سرسنگین باش و بگو الا و بلا باید تا قبل ماه رمضون خونه خودمون باشیم 

یکی از آشنایان، الان نزدیک شش ساله عقدن، از همون روز اول ی هفته خونه بابای دختر میخوابیدن، ی هفته خو ...

ماهم همین بودیم

دوران عقدمون یک سال بود

بستگی ب ادمش داره

کسی ک به فکر خونه نبوده به فکر عروسی نبوده فقط صرفا عقد کرده مشخصه مسئولیت پذیر نیس و نباید باهاش رابطه برقزار میکرده

اصلا نرو خونشون هروقتم مادرشوهرت دعوتت کردالکی بهانه بیار و نرو و یا اینکه بگو تا وقتی جشن عروسی نگی ...

خیلی زبون بازه یه جورایی با حرف و کاراش باعث میشه نتونم مخالفت کنم بااینکه اتفاقا من آدم قاطعی ام