2777
2789
میگن وقتی تشنج نداری دیگه قبلش سردرد اینا نداری؟؟گیجی منگی اینا

من این نوع صرعی ک دارم ن سردرد اولش اصلا ندارم

حتی گیجی و منگی

بعدش میگیرم اونم طبیعیه چون بعد تشنج آدم فراموشی میگیره طی چند دقیقه

همه نوع صرع ها و تشنجارو خوندم فک نکنم صرعی باشه ک اولش گیج منگ بشه ادم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این نوع صرعی ک دارم ن سردرد اولش اصلا ندارمحتی گیجی و منگیبعدش میگیرم اونم طبیعیه چون بعد تشنج آد ...

ممنونم خواهر جونم...توروخدا بارداری برام دعا کن دوساله عذاب میکشم دعا کن خدا دری برام باز کنه توی این منجلاب درم بیاره بهم رحم کنه جز خودش کسی رو ندارم ..هیچکس براش مهم نیست شوهرم اصلا 

ایول درسته دستت طلا.همش ب کنار...فقط اون قسمت ک زدی خواب کافی...کافیه ی ساعت کمتر بخوابم یا خوابالو ...

عزیزم نوزاد هر دوسه ساعت یکبار شیر باید بدی که قندش افت نکنه ساعت بذار بیدارشو شیر بده بخواب دوباره ، بریز تو شیشه شیر یه وقت بقیه هم بدن بهش  

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

ممنونم خواهر جونم...توروخدا بارداری برام دعا کن دوساله عذاب میکشم دعا کن خدا دری برام باز کنه توی ای ...

همین متنی که راجب درمان فرستادم بخون انجام بده خوب میشی 

ممنونم خواهر جونم...توروخدا بارداری برام دعا کن دوساله عذاب میکشم دعا کن خدا دری برام باز کنه توی ای ...

الهی بگردم

چشم حتماااا

ایشالا ازین مشکل و گرفتاری دربیای و دلت شاد بشه خدا جوری این دردو بلا رو ازت دور کنه ک خودتم نفهمی🥲🥲

عزیزم نوزاد هر دوسه ساعت یکبار شیر باید بدی که قندش افت نکنه ساعت بذار بیدارشو شیر بده بخواب دوباره ...

همون بیدار شدن دوباره خوابیدنه منو میترسونه چون بدن خودمو میشناسم

مجبورم دوز قرصمو بالا ببرم ک چیزی نشه

دکترم گفت هیچ ایرادی نداره اما آدم می‌ترسه برا بچه ضرر داشته باشه

همون بیدار شدن دوباره خوابیدنه منو میترسونه چون بدن خودمو میشناسممجبورم دوز قرصمو بالا ببرم ک چیزی ن ...

پس نیاز به کمک کسی داری عزیزم ، بریز تو شیشه شیر همسرت مادرت یا پرستار بده 

عسل و سیاهدانه بخور معجزه اس 

درمان گرفتگی عروق کلیه و قلب 👇🏻

خانوما همسر من عروق اصلی یکی از کلیه هاش کاملا بسته شده بود و کلیه کوچیک شده بود و فقط ۱۵ درصد کارمیکرد دکتر با نا امیدی بهش وقت آنژیو داد و گفت به احتمال زیاد آنژیو جواب نمیده و باید کلیه رو خارج کنیم!!

ماخیلی ناراحت بودیم و مضطرب اما به توصیه یکی از دوستان شوهرم که از این داروی معجزه آسا برای عروق قلبش نتیجه دیده بود ماهم این دارورو امتحان کردیم و درکمال ناباوری وقتی شوهرم رفت آنژیو گرافی گفتن مجرای کلیه کاملا بازه وعملکرد کلیه رسیده به ۵۰ درصد و دیگه نه فشار خون همسرم بالا بود نه دفع پروتئین داشت!!! خودمونم باورمون نمیشد دکتر هم تعجب کرده بود و خداروشکر مشکل شوهرم حل شد

حالا خاستم این تجربه رو دراختیار شما قرار بدم انشالله که مفید واقع بشه

۵عدد لیموی شیرازی به علاوه دو بوته سیر و یک لیتر ونیم آب

* آبلیمو بوی بد سیر رو هم از بین می بره *

لیموهارو شسته با پوست خرد کنید و هسته هارا خارج کنید سیرهارا پوست گرفته و با یک لیترو نیم آب داخل مخلوط کن بریزید و بعد که کاملا مخلوط شدن مواد رو داخل قابلمه ریخته و روی شعله میگذاریم بلافاصله بعد از اولین جوش زدن زیر شعله را خاموش کنید و مواد رو از صافی رد کرده بعد از هر وعده غذایی یه فنجان میل کنید و انشاالله معجزه آن را خواهید دید

سرچ کنید معجزه سیر و لیمو برای عروق بسته همسرم که قرار بود به عمل باز کشیده بشه نی نی سایت

استارترش شازده _خانوووووم هست

2810