2777
2789
عنوان

تکون بچه تو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من درد کشاله رانهسر بچه اولم داشتم شدیداین یکیم هست ولی بدترش دستمه ک خواب میره و دررررد میگیره ...

وااای کشاله ران خیلی بدتره چون دست رو میتونی با شال یا روسری محکم ببندی و پا رو فکر کن شوهرتو بزاری بشینه رو پات ۱۰۰ کیلو هم وزن داشته باشه راحت بلندش میکنه🤣 

نه چیزی نگفتسونو اخرم ۳۳ هفته بود ک همه چی اوکی بود

بسلامتی خداروشکر  خب اون موقع وقت ویزیت بعدی رو از دکتر میپرسیدی اگه سزارین بری دوهفته بعده اگه طبیعی باشه که باید منتظر بشی درد زایمان بیاد سراغت  به هر حال نزدیکی به زمان زایمان وبخاطر بالا رفتن یهویی فشار و .. باید چکاپ بشی هر هفته

هرچی آرزوی خوبه مال تو ❤

بسلامتی خداروشکر خب اون موقع وقت ویزیت بعدی رو از دکتر میپرسیدی اگه سزارین بری دوهفته بعده اگه طبیع ...

عفونت دارم گف ۱۰ روز دارو بخورذبعد ازمایش بده باز بیا

یه ازمایش خون هم برای اوایل ماه نوشته

چقدر بده اینجوری ولی خب ارزششو داره شیرینه😍 دقت کردی ماه‌های مخصوصا آخر اصلا تمومی ندارن؟🤔

اره قشنگیش بیشتره😍

سر بچه اولم دق کردم قشنگ ماه اخر😅اصلا جلو نمیرفت

الان چون برا کنکور میخونم پیشم سریع میره😅 البته این مدت شبا خیلی اذیتم و دوس دارم زود بره فقط