its_masya مدیر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 889 عنوان حس شیشمی هاا بیایننن | مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 176 پست سلامکسایی که حس شیشم قوی دارن یا .....میشه یکم درمورد من بگین و بگین حس میکنید آیندم چه شکلیه 1403/07/27 | 14:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar_badeqbal عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 921 حس میکنم یه آدم لوس وبی مسولیته وبرای زندگی بدردنمیخوره سلام عزیزدلم خوبی ؟ممنون میشم جواب منم بدی حست در مورد من چیه؟بنطرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ازدولجم سنتی هست یا دوستی ؟ ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
moniiika عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 76 کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بای ... عزیزم اسمم پریا ۳۳ سالمه ۶ هفته س باردارم هیچ علائمی خاصی فعلا ندارم تو دلیم دختره یا پسر؟؟
dokhtar_badeqbal عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 921 حس میکنم یه آدم لوس وبی مسولیته وبرای زندگی بدردنمیخوره سلام عزیزدلم خوبی ؟ممنون میشم جواب منم بدی حست در مورد من چیه؟بنطرت چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ازدولجم سنتی هست یا دوستی ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
mmmmm75 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 284 کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بای ... من باید درس بخونم یا کارو شروع کنماگه درس بخونم چجور رشته بخونم بهتره
moniiika عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 76 عزیزم اسمم پریا ۳۳ سالمه ۶ هفته س باردارم هیچ علائمی خاصی فعلا ندارم تو دلیم دختره یا پسر؟؟ @ماهزیبا
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 ماه زیبا مرسی که لایکم کردی نظرت راجب پیمان چیه !؟ به نظرت قصد داره منو به خانوادش معرفی کنه!؟ اگه بهش بگی که خانوادت ازرابطتون اطلاع دارن بله سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 سلام خوبی عزیزم لطفا بمن بگو داداشم با مریم اشتی میکنن؟؟ یا ازدواج کردنشون کنسل میشه؟ لطفا بهم بگو بله آشتی میکنن سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 سلام منم میگین؟ 🥺مهدی برمیگرده یا نه!؟ نه عزیزم سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 توروخدا منم بگو فردا فیزیک امتحان میگیره؟یا فقد یچی الکی گفت 😂😂😂🙈🙈🙈 سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 منو بگو کی حالم خوب میشه خیلی داغونم سخته ولی آخرش به این روزات میخندی سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 عزیزم میشه لطفا جواب منم بدی برات ایتالکرسی میخونم حس شخص مورد نظرم بهم چیه ؟ شاید حس عاشقانه نیست سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
ماه_زیباا عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 1427 عزیزم میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟ پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و ش ... پزشکی درآیندتون ندیدم ،ولی شخص موفقی هستی،عاشق فردی میشید وباهاش ازدواج دارین هردوتون ازاین ازدواج راضی هستین،ودرآینده زیاد با مادرشوهرت نزدیک نشو سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏
dryblu عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3808 بله آشتی میکنن قربونت بشم ،میشه بگی ابجیم کی حامله میشه؟ هشت ساله ازدواج کرده آب دستتونه بریزید زمین من لیز بخورم بیفتم بمیرم راحت شم. esteghlalm💙👑 (❌💩)