2777
2789
عنوان

به خاطرجرمی که نکردم درحال مجازاتم

355 بازدید | 20 پست

من زن پاک ومومنی هستم شوهرم بهم شک داره فکرمیکنه من بهش خیانت میکنم منو یه زن چشم چران وخراب میدونه همش گوشیم چک میکنه منو از مردم قایم میکنه الان هم باهام قهره به چشم یه زن خراب نگاهم میکنه الان برای شام موادغذایی لازم دارم خودم که حبسم خودشم نمیره وقهرکرده خستم از قضاوتای دروغ درموردخودم بخاطربچه هام دوس ندارم طلاق بگیرم چکنم

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از روانپزشک مشاوره آنلاین بگیر

یه دارو بدن بریزی تو غذاش شاید آدم بشه 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
نیا نی نی سایت قدم اول اینه گوشی زیاد دستت‌ نگیری باهاش خوش اخلاق باشی این طوری بهت شک نمیکنه

نه عزیزم نی نی سایت اومدنم در کنترل خودشه یعنی خبرداره اینجام ومیدونه با زن ها درحال حرف زدنم عزیز،اخلاقم خیلی خوبه من خودم کلا خوش اخلاقم مشکلش اعتمادنداشتنه

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت