2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کی ازدواج میکنم؟ کارم فردا اوکی میشه؟

کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بایه آدم سربه زیر ومذهبی 

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

سلام عشقم خوش اومدیمن برا یه شغلی ثبت نام کردم ولی خیلی قبولی توش سخته به نظرت قبول میشم؟ و اینکه اگ ...

احتمال قبول شدنتون سخته،ولی اگه قبول بشی خیلی خوشحالی وبه سختی به کارات رسیدگی میکنی چون آدم وقت شناس ومنظمی هستی

سوال حس ششمی جواب نمیدم دیگه ،سوال نفرماییدلطفا🙏

احتمال قبول شدنتون سخته،ولی اگه قبول بشی خیلی خوشحالی وبه سختی به کارات رسیدگی میکنی چون آدم وقت شنا ...

وای توروخدا منم بگو فردا زیست میپرسه؟

رشته دولتی قبول‌میشم امسال

یچیزکلی راجب ایندم و اینابگو

احتمال قبول شدنتون سخته،ولی اگه قبول بشی خیلی خوشحالی وبه سختی به کارات رسیدگی میکنی چون آدم وقت شنا ...

اره من خیلی وسواس دارم و مسئولیت پذیرم سر همینم میترسم

به نظرت ادامه بدم تلاشمو برا قبولی این شغل؟ یا بیخیال شم

خیر هست برام؟

کارتون فردا تقریبا درست میشه انگار یه چیزایی میلنگه ولی درنهایت درست میشه،ازدواج خوبی خواهی داشت بای ...

@ماه_زیباا   عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم