2777
2789

بگم مریضی یا به خانوادش بگم دیوونه میشن قبول ندارن

ولی هر روز به بهانه های مختلف با شوخی با لجبازی با هر بهونه ای کتک میزنه و از،این کار لذت میبره 

و جوری هم کتک میزنه که فقط درد کنه و جای کبودی اینا نمونه 

روز به روز هم بیشتر میزنه و جوری میزنه که دیگه آخرش خسته میشم

به هر کی هم برم بگم نمیتونم ثابت کنم در چه حد میزنه و میاد میگه شوخیه و من مقصر میشم

امروز از صبح سه چهار بار در حد نیم ساعت کتکم زده با مشت میزنه گاز میگیره با سیلی میزنه با لگد میزنه 

اما دقت کردم فقط منو میزنه 

دیشب فقط یه بستنی ازش خواستم نخرید 

امروز من وقت نکردم ناهار خوب بپزم یه چیز الکی گذاشتم رفته تمام برادر زاده هاشو آورده نه غذا رسید نه غذای خوب بود

مطمئنم میرن منو مسخره میکنن

بعد پول داده رفتن واسه خودشون خوراکی خریدن

بعد جلو اونا الکی میگه زنم تو خونه کار نمیکنه همه کارهارو خودم میکنم سر همین دعوامون شد

و بعد یکیشون فالگوش وایساد شنید دعوا کردیم و فضولی میره میگه

بعد هم اونا رو برد بگردونتشون 

میخوام جدا بشم اما شرایطش رو ندارم ولی تحملم تموم  شده دیگه

میخوام حداقل روانی بودنشو و مشکلاتمو بتونم ثابت کنم نمیدونم ولی چجوری 

لطفا راهکار بدید

یکی اینکه شکاک و بد دله 

کتک میزنه به شوخی همش

پول زیادی خرجی نمیکنه و کارش با پدرش شریکه حتی مجبورم برم مواد غذایی رو از اونا بگیرن

اینو گزارش کنین این مشکل داره تاپیکاش سرکاری هست ..

خفه شو حالمونو بهم زدی پشت کوهی 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

این کاربری دیگه تابلو شده 

با یه کاربری دیگه قصه جدید بگید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کاربری دیگه تابلو شده با یه کاربری دیگه قصه جدید بگید

لعنتر به هرکی دروغ میگه

حالا بیین منم یا تو 

درضمن دیگه واسم اعصابی نمونده با تو کلنجار برم بکش بیرون از ما

لعنتر به هرکی دروغ میگهحالا بیین منم یا تو درضمن دیگه واسم اعصابی نمونده با تو کلنجار برم بکش بیرون ...

😄😄😄😄وای وای ترسیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
لعنتر به هرکی دروغ میگهحالا بیین منم یا تو درضمن دیگه واسم اعصابی نمونده با تو کلنجار برم بکش بیرون ...

از پشت کوه بیا بیرون با این افکارت عقب مونده ذهنی 

پشت کوهی ..

کاش بمیری فقط .

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
چراخواهرمگه اسی چشش؟

همش دروغ میگه بخدا تاپیکاش زو ببین 

این کاربری دومش هست 

Iioy55 

چقدر بیکاری که انقدر پیگیری خوشبحالت فقط

تو چقدر بیکاری ک میای چرندیات ذهن مریضت رو هرروز هروز تاپیک میکنی .بمیر بابا 

وییییییییییییییی ینی سرکاربودم😂

چرت میگه بابا ..