2777
2789
عنوان

قضاوت درباره حرفی که به جاریم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت قطع رابطه میکنم بدشون میاد یه دفعه نرفتم جاری و خواهرشوهر اومده بود بعدش خیلی تندهمین جاری رفتار کرد

دیوانه شدم از دستش 

قبلا اینجابودم رفتم باز شوهرم شرط کرده اینجاباشیم نمیفهمه روانم داغون میشه

خودشون تو جمع حرفاشونا میزنن

من دیگه این خصلتش رومخم بود

پیام دادم 

دیگه گفتم بعد از ۶ سال بزار بگم تابفهمه منم میفهمم این رفتارای مسخرشوخسته شدم هی خودخوری کردم

دفعه ی بعد همون دقیقه رودررو بخند بهش بگو تو باز کپی پیست کردی؟؟ خودت سلیقه نداری ؟؟😏

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دفعه ی بعد همون دقیقه رودررو بخند بهش بگو تو باز کپی پیست کردی؟؟ خودت سلیقه نداری ؟؟😏

متاسفانه من استرسی ام اصلا رو ندارم که توجمع بگم

الانم همه رو خبرکرده

شوهرم . خونواده شوهرم 

بخدا خیلی میگم نمیفهمه اینجا در فشارم

سیاست داشته باش سراینکه جاری اینکارو می‌کنه شما اعصابت خرد میشه مردی زیرباز نمیره ازاونجا اثاث کشی کنه فقط باید خودت قلقشو پیدا کنی

متاسفانه من استرسی ام اصلا رو ندارم که توجمع بگمالانم همه رو خبرکردهشوهرم . خونواده شوهرم

داره از همین اخلاقت سوء استفاده می‌کنه 

نذار

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

داره از همین اخلاقت سوء استفاده می‌کنه نذار

خدا فقط کاری کنه برم از اینجا

هر سری یکجور اذیت میکنند

زندگی باخونواده شوهر تو یه ساختمون

اعصاب فولادی میخاد

بگی یکجور ازار میدن

نگی یکجور دیگه 

من کامل درکت میکنم چون خودم دارم با همچین جاری ای دست و پنجه نرم میکنم

از لباس گرفته تا مدل آرایش و حتی مدل خط چشم رو هم میبینع من چجوری کشیدم اونم میکشه

بعد جالبیش اینجاس ک بهش بگی هم میگه نه من اصلا تقلید نمیکنم

انقدر اعصابم ازش خورده ک بعضی وقتا دلم میخاد کلشو بکوبم دیوار

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
من کامل درکت میکنم چون خودم دارم با همچین جاری ای دست و پنجه نرم میکنماز لباس گرفته تا مدل آرایش و ح ...

باز خوبه یکنفر منو درک کرد

ادمو دیوانه میکنن

ببین اخه من شلوار پیرهن یه رنگ و مدل بپوشم حتما باید بری یابخری یاشوهرتم نداره هرجورهست بپوشی مثلا که چی؟

سادیسم دارن اینا

بعد ماروهم دیوانه میکنن

نباید میگفتی بنظرم الان بد ماجرا تو میشی

اشکال نداره چند ساله دارم اخلاقای دیوانه راتحمل میکنم بزار بفهمن

یکی هی تو چشمت این کارو تکرار کنه توام خسته میشی

متاسفانه چندتازن دیدم اینجورین

دیوانه ان 

باز خوبه یکنفر منو درک کردادمو دیوانه میکننببین اخه من شلوار پیرهن یه رنگ و مدل بپوشم حتما باید بری ...

دقیقنننننننن میفهممت جاری منم همینه حتی مدل خطر چشمشم نگاه میکنه من چجوری کشیدم اونم میکشه دیگع لباس ک جای خود بماند

اگ بهش بگی داری تقلید میکنی هم میخورتت😑

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2810