2777
2789
عنوان

ترو فاطمه زهرا‌بگید به مامانم بگم پای یه زن دریمونه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 64 پست
اول برو با پدرت صحبت کن حتی اگه باهاش رابطه خوبی نداری اگه جواب ندادبزرگتری داری تو فامیل که قابل اع ...

ببین بابام سر خاستگارم و اینا

با من دعوای بدی کرده جوری که میگه تو دختر من نیستیو فلان

از اونطرف امشب اینو فهمیدم

نمیخام مامانم بدونه اینبار بدونه دیگه هیچی درست نمیشه

میخام خودم با کمک طرفم اون زن و بترسونم

تهدید کنم ابروشو میبرم

فقط بره نمیخامم بابامم بدونه اینا از سمت ماست

که اکر زنه بهش حرفی بزنه دیگه روی همه چیز باز میشه

میخام ناشناس باشه

بترسه و فق بره

توبهم بگو چی کنم من دارم روانی میشم

شوهر داره

یه نفرو که زن باشه بفرس بهش بگه از همه چیت خبر دارم با کیا هستی عقب نکشی به شوهرت همه چیو میگم به فامیلاتم میگم 

جوری وانمود کنه انگاری کلی سند مدرک داره ازش و عکس و فیلم و...بگه میبرم بین فامیلات پخش میکنم

بعد جوری وانمود کنه که عاشق باباته و میخواد اون عفریته از بابات دور بشه تا خودش برسه بهش مثلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبالشو میگیره قطعا به کمک پدرت هم اینکارو میکنه ( من تجربه این موضوع رو داشتم طبق تجربه میگم)واسه ه ...

اره میخام همونکارو کنم

پدرم بقهمه فکر میکنه مادرم اینکارو کرده و روی همه چیز باز میشه

تو خونمون بلوا میشه من میدونم

میخام یه نفر قابل اعتماد بگم که اصلا نفهمه از طرف ماعه

بنظرت با تهدید اون فرد و ابروریزی میزاره بره این زنه

تحت هیچ شرایط بابام نباید بدونه

2805
یه نفرو که زن باشه بفرس بهش بگه از همه چیت خبر دارم با کیا هستی عقب نکشی به شوهرت همه چیو میگم به فا ...

هیچکس نیست اینکارو کنه

به قامیل اشنا دوست بگم مامانم میفهمه

مامانم بفهمه بلوا میشه

بخدا زندگیمون میپاچه

میخام ندونه زنه از طرف ما داره تهدید میشه

میخامم بابامم نفهمه

فقط بترسه و بره چی کنم من

اره میخام همونکارو کنمپدرم بقهمه فکر میکنه مادرم اینکارو کرده و روی همه چیز باز میشهتو خونمون بلوا م ...

اره بهت قول میدم فقط سعی کن یه مدرکی چیزی جور کنی که بتونی باهاش تهدیدش کنی مثلا اگر سر قرار میرن یه طوری خودتو برسون ازشون عکس و فیلم بگیر داشته باش به عنوان مدرک

هیچکس نیست اینکارو کنهبه قامیل اشنا دوست بگم مامانم میفهمهمامانم بفهمه بلوا میشهبخدا زندگیمون میپاچه ...

دوستی نداری؟

فامیل خیرخواه ؟

قسمشون بدی نجاتتون بدن

زن بفرس بترسه از آبروش و حس کنه اون زنه باباتو میخواد و نیت اینه 

واگر مرد بفرستی بابات میفهمه 

من نفهمیدم چی شده دقیقا

زنه اشنامون با شوهر و بجه با بابام حرف میزنه

مامانم بفهمه میره زندگیمون میپاچه

میخام خودم بی سر و صدا بترسونمش بره

ولی جوری که فقط بره

اکه بابام بفهمه من میدونم یا من ترسوندمش یا هریکزی خیلی بد میشه

مامانم خبر دار میشه نمیخام

فقط میخام بره چی کنم من اخه

من متوجه خیانت یکی از ادمای نزدیک خودم به همسرش شدم 

واقعا داشتم سکته میکردم و کلی مدرک ازش جمع کردم اول به صورت ناشناس به خوبی به خودش گفتم دست بردار از اینکار و زندگیتو خراب نکن گوش نداد و به مسخره گرفت تهدیدش کردم بازم به مسخره گرفت با این که ترسیده بود در نهایت به همسرش به صورت ناشناس اطلاع دادم و متاسفانه همسرش نمیخواست باور کنه بس که عاشقش بود بهش تلنگر زدم که جلوشو بگیر تا زندگیتون نابود نشده وگرنه مجبور میشم این مدارکی که دارم رو برسونم به دست پدر و مادراتون اون وقت اونا تصمیم میگیرن چیکار کنن و چجوری جلوشو بگیرن اینجا بود که شوهره به خودش اومد و زنشو محدود تر کرد

زنش هم به بهونه اینکه این هرکی بوده میخواسته زندگی مارو بهم بزنه و دروغ گفته بهت قضیه رو جمع کرد این برای من مهم بود که زنه به خودش اومد و دست برداشت از کارش

الانم خداروشکر بچه اشون ۶ ماهشه 

2810