2777
2789
عنوان

دختر برادرم طفلی دچار سوختگی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 41 پست
از کمر به پایین دوتا پاهاش با یه دستش افتاده تو آب جوش قابلمه

پسر خالمم توهمین سن افتاد تو قابلمه شیر از شکم به پایین خوب شد یه چند روز بستری بود بعدش داییم هرشب به سرم شستشوش میداد 

💍♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵۰ درصده ها پماد ترمیم کننده آلفا جوابه بنظرت احتمالا بستریه طفلی

عزیزم منم برای بعد دوا درمان دکترش گفتم وقتی ک باندا باز شد تند تند پماد الفا بزنین ک جاش نمونه من برای زخم جراحی استفاده کردم جاش نمونده . انشالله ک خوب میشه طفلکی عزیزم دلم خودمم بچه دارم دلم ریش شد براش توروخدا نزارید اذیت بشه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

خدایا خودت کمک کن به مادرش رحم کن

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
2805

انشالله به حق امام حسین زود خوب بشه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
حتما حتما حتما باید بره بیمارستان سوانح سوختگی میخواید جاش نمونه پانسمان ورق نقره میخواد و بعدش هم ...

الان بیمارستان سوختگیه میگم تو نت میزنم چیزای بدی میاره 

کاش این تاپیک نمیدیدم

ببخشید ناراحت شدی تو رو خدا دعاش کن

الان تو بیمارستان براش مسکن میزنن درد نداره 

نمیذارن ببینمیش

2810