من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نی نی یار اومدم یه بار دیگه خواهش کنم کاربریمو برگردونید عشقabadi به خدا گناه من اینقد کبیره نبود که نشه کاربریمو برگردوند چی میشه اخه😭 دلتنگ کاربریمم به قرآن من اونو عین بچه نداشتم دوسش داشتم لطفا بیاین یه ثوابی کنید 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😞😞😞😞😞
عزیزم یک کاربر اقا بود مزاحمت درست کرده بود واسه خانمها و ادبیاتش درست نبود بعد ایشون قطع شد کاربرا شکایت داشتن که شما خیلی شبیه اون اقاست لحنتون و کلی چیزایی گفتن که ثابت کنن شما همون اقا هستین به من گفتن من قبول نکردم حرفشون رو بعد از یک مدت یک اسکرین دادن به خانم تهرانی که این کاربر خود اون اقاست حالا قطع هم شده باز از اون اقا طرفداری میکنه اسکرین دادن که خوب نبود شما گفته بودین بدخواهان اون اقا بمیرن همچین چیزی بود که قطع شدین و فنی هم چک کرد با اون اقا اشتراک داشتین حالا که یادم انداختین این کاربریتون هم اسمش شبگرد داره چرا😔
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
عزیزم یک کاربر اقا بود مزاحمت درست کرده بود واسه خانمها و ادبیاتش درست نبود بعد ایشون قطع شد کاربرا ...
نی نی یار عزیزم به جان مادرم کور شم اگه دروغ گفته باشم من و اون آقا قرار شد که دونفرو که سنشون بالا بود واسه ازدواج به هم معرفی کنیم یه مدت برا اینکار باهم درارتباط بودیم که من نمیدونستم با اون خانمها در ارتباطه و دوسته باهاشون یکی از کاربرا یی که گزارش زدن بهم و اسمش sevda70 بوددرخواست و یه حرفایی راجب اون گف گف من مطلقم شبگردتکراری دوستمه با پری،دریایی (که دوتا بچه هم داره)رل زدن با منم رل زده با کاربر پریاریا هم رل زده اون با همه هست و این حرفا بعد من گفتم واسم مهم نیس و من فقط واسه خاطر امر خیر باهاش در ارتباط بودم و لغو دوستی زدم و باهاش دیگه حرف نزدم بعد باور نکردن و مرتب منو همه جا تگ میکردن فحشم میدادن و هرزه و.. میگفتن سر این با من دشمن شدن سر هیچی با من چپ افتادن و خیلی حرفا زدن بهم منم تو اون تاپیک که فحشم دادن الان لینک میذارم خواستم یجور انتقام بگیرم و عوض حرفاشونو در بیارم که رفتم فقط یه تیکه انداختم بهشون که کاربر شبگرد هم اونجا بود و لایکم کرده اینا بدتر شدن و باهام چپ تر افتادن بعد اینکه عشق ابدیمو ترکوندن از شدت ناراحتی و انتقام اینو ساختم الان لینک میدم میبینین خودتون به مرگ خودم راستشو گفتم
جان من شما این تاپیکو بخون اگه حرفای من ثابت نشد به مرگ خودم خودشونو باهاسون دوست بودن سودا خودش گف بهم بمیرم اگه دروغ گفته باشم هر سه تاشونو باهاش بودن
نی نی یار باشه مازورمون نمیرسه به اونا و نمیتونم کاربریمو برگردونم کاریم از دستم برنمیاد ولی خدا شاهده به مرگم قسم هرسه تاشون رل زده بودن باشبگرد وصفات خودشونو به من چسبوندن
نمیدونم فنی دقیقا چیو بررسی کرده که منو ترکونده لایکاش تو تاپیک منو که تو تاپیک اونا و خیلیای دیگم هس یا چی ولی اگه قراره با یه ایشالا بدخواهاش بمیرن گفتن بترکم که اونا بدترشو صد دفعه به من گفتن و یکیش هم تو اون تاپیک
سلام شما به دلیل زدن گروه و عضوگیری دسترسیتون به سایت بسته شده
سلام لطف میکنید تایپک های منو پاک کنید چرا انقدر تایپک میزنه توجه نمیکنید .خواهش میکنم تایپک های منو کلا پاک کنید بلد هم نیستم لینک بفرستم هر چقدر تلاش وردم نشد لطفا از روشی که بلد هستید تمام تایپک های منو پاک کنید.امیدوارم مورد توجه قرار بگیره پیامم