2777
2789
عنوان

افسردگی یا پوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 37 پست
بیشتر چیزا تو ذهنت منطقی به نظر میاد و این درگیری ذهنی داری که دیگه حوصله هیجان زده شدن برای هر چیزی ...

دقیقا همینطوری شدم همش میخوام منطقی کارامو پیش ببرم با اینکه ۱۸ سالمه ولی از کارای عجیب غریب و بی منطق دوری می‌کنم 

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
اره این افسردگیه احتمالا

بر چه اساس میگید؟ بقیه ی علائم چیه؟ من همیشه هم خسته ام ولی کلا آدم با برنامه ای هستم یعنی کارامو درست انجام میدم ولی از نظر ذهنی خستم

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسردگی نیست، خارِ افسردگیه داداچ.

نگران نباش فکرکنم ۹۰٪ ایرانیا دارن (بخاطر شرایطی که همه میدونن). برای اینکه حالت بهتر بشه ورزش سبک روزانه و سفر بهت کمک میکنه. این دوتارو گفتم چون واسه خودم مفید بوده.

پشم‌هایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نی‌نی‌سایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیک‌های فوق سمی من رو در مسیر پشم‌زدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
دقیقا همینطوری شدم همش میخوام منطقی کارامو پیش ببرم با اینکه ۱۸ سالمه ولی از کارای عجیب غریب و بی من ...

اشکال نداره 

این چیزا به خاطر سن هست ، یه دید جدیدی کم کم داری پیدا می‌کنی همون که گفتم یه چند تا سرگرمی پیدا کن برای خودت باعث میشه که قابل کنترل باشه،

کم کم دیدت کامل تر میشه و به یه دید معقولی از احساسات قبلی و منطق الانت می رسی 

بیشتر چیزا تو ذهنت منطقی به نظر میاد و این درگیری ذهنی داری که دیگه حوصله هیجان زده شدن برای هر چیزی ...

این اسمشو نمیشه گذاشت بزرگسالی

شاید خیلیییا درگیرش باشن اما چیز نرمالی نیست

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شبیه خستگی روانیه نه افسردگی ولی برو پیش یه مشاور

خیلی دوست دارم برم ولی فعلا شرایطش رو ندارم شاید یک ماه دوماه دیگه

افسردگی نیست، خارِ افسردگیه داداچ.نگران نباش فکرکنم ۹۰٪ ایرانیا دارن (بخاطر شرایطی که همه میدونن). ب ...

یعنی یه چیز مثل افسردگیه اما افسردگی نیست؟  

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شاید یه کمبودی تو بدنت هست مثلا ویتامینی چیزی

اتفاقا بخاطر خستگی و سردرد و سرگیجه آزمایش دادم ولی حتی کم خونی هم ندارم😐

این اسمشو نمیشه گذاشت بزرگسالیشاید خیلیییا درگیرش باشن اما چیز نرمالی نیست

داره تازه وارد این سن میشه 

عادیه که کلی دغدغه و سوال توی ذهنش داشته باشه و این باعث خسته شدنش بشه شاید حتی گاهی اوقات بخواد فرار کنه از بعضی چیزا 

باید کم کم کنترل بشه تا منجر به یه حس ماندگار و افسردگی نشه ، اما نباید کاملا سرکوب بشه 

افسردگی نیست، خارِ افسردگیه داداچ.نگران نباش فکرکنم ۹۰٪ ایرانیا دارن (بخاطر شرایطی که همه میدونن). ب ...

باشگاه میرم ولی هیچ کمکی نکرده