2777
2789
عنوان

سربچه دوم اووردن باشوهرم بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 151 پست

الان همه تک فرزند و یا دو فرزند دارن

اینده اونا شبیه ما نیست

شرایط ها تغییر کرده

به نظرم که هیچ اتفاق بدی واسش نمیفته نگران نباشید

من همیشه علی دایی رو‌ تصور میکنم با اونهمه دانایی و ثروت یه بچه دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا این بدبخت میخاد باردار شه و زایمان کنه اول از همه اون باید راضی شه چه خودخواهی

جالبه که کسایی که به استارتر گفتن بچه دار شو، بخاطر خوشحال بودن بقیه از استارت میخوان که ناراحت بشه 

مثلا میگن بخاطر شوهرت، بخاطر دخترت 

من کاری با ماهیت بحث ندارم شاید استارتر از فردا دلش بچه دوم و سوم حتی بخواد، اما ملت متاسفانه درک نمیکنن که طرف نباید این حجم از نخواستن و حس بد رو بابت خوشحال کردن بقیه به دوش بکشه.... 

من بچه ندارم. خودم کم کم دوست دارم داشته باشم اما همسرم حتی حاضر نیست در موردش حرف بزنه دلیلی هم ندا ...

دقیقا عین شوهر من، مشاور گفت فعلا بچه دوم نیارید منم گوش کردم😔

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
جالبه که کسایی که به استارتر گفتن بچه دار شو، بخاطر خوشحال بودن بقیه از استارت میخوان که ناراحت بشه ...

دقیقا من واقعا نمیتونم بچه دیگه ای روبیارم باید ازهمه لحاظ شرایطشو درخودم‌ببینه مخصوصا روحی من واقعا دیگه نمیخام بارها ب شوهرمم گفتم انگار جدی نمیگرفته

با هم کنار بیاین زن و شوهرین،اینجا هر کی زندگی خودشو در نظر میگیره حرف میزنه اخرشم اعصاب خودتون خورد میشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

الان همه تک فرزند و یا دو فرزند دارناینده اونا شبیه ما نیستشرایط ها تغییر کردهبه نظرم که هیچ اتفاق ب ...

علی دایی دوتا ازدواج داشته عزیزم یه دختر دیگه هم داره😊

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
ن اصلا اتفاقا عاشق دخترمه و حتی برادخترم یبار نگف پسرباشه فقط برا اینده دخترمون نگرانه

سبک زندگی ها عوض شده 

شاید نسل همسرت خیلی اذیت بشه خواهر یا برادر نداشته باشه اما نسل جدید ارزش هاش هم تغییر کرده

من کلا موافق دو فرزندی توی زمان مناسبش هستم ولی برای تربیت 

نه آینده ای که همه ازش بی خبریم ! 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
الان همه تک فرزند و یا دو فرزند دارناینده اونا شبیه ما نیستشرایط ها تغییر کردهبه نظرم که هیچ اتفاق ب ...

ربطی نداره عزیز من 

شاید خانم شون مشکل داشتن شما ک از باطن زندگی دیگران خبر ندارید 

سام درخشانی الهام حمیدی شاهرخ استخری و .. ک پولشون رو تریلی یدک نمیکشه و آگاه هم هستن ماشالا دوتا دارن 

توجیه منطقی ای نبود

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ن اصلا اتفاقا فقط میگه دخترم بی کسوکاره

من زن داداشم یکی یه دونست سر ازدواجش پدر مادرش فقط گریه میکردن خودشم خیلی ارومه همیشه میگه کاش ی خواهر یا برادر داشتم. من ک از خواهر زیاد داشتن راضی ام شکر خدا. ویکی از دخترای اینجا بود ک تک فرزند بود و پدر مادر نداشت و یهو از دست داده بود و میگفت باهمه سختی ها کاش ی خواهر برادرم داشتم هم درد میشدیم. من خودمم مخالف تک بچه بودنم میگم یا بچه دوتا باشه یا کلا نباشه. خودمم ازدواج‌کنم بچه نمیارم 

یا من یا هیچکس همون خودم
عزیزم تامن بیارم دخترم بزرگترشده همین الانشم دیره کلاس سومه

کی گفته دیره شما فرض کن یه خانواده 4فرزند داره یعنی اولی با آخری ده سال اختلاف داشته باشه هیچ اختی نمیگیرن بزرگ بشن؟ به درد هم نمی‌خورن ؟!اصلا اینطور نیست عزیزم 

میشناسم اختلاف بیست و چند سال هم به درد هم خوردن

2810