2777
2789
عنوان

سربچه دوم اووردن باشوهرم بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 151 پست

خیلی ها تصمیم میگیرن که کلا فرزندی نداشته باشن

این جو جامعه ماست که مارو مجبور به تصمیمی میکنه که قلبا نمیخوایم

طبق تحقیقات جدید تک فرزندها اعتماد به نفس و عزت نفس بیشتری دارن وحالشون خیلی خوبه اتفاقا

اصلا هم گناه ندارن

دقیقا من واقعا نمیتونم بچه دیگه ای روبیارم باید ازهمه لحاظ شرایطشو درخودم‌ببینه مخصوصا روحی من واقعا ...

ديگه به حرفاش اهميت نده 

بذار انقدر بگه تا خسته بشه 

مگه زن ماشين جوجه كشى دلت نميخواد زور كه نيست والله ميشينن بيرون گود ميگن لنگش كن 

الويت با شماست 

تمام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبک زندگی ها عوض شده شاید نسل همسرت خیلی اذیت بشه خواهر یا برادر نداشته باشه اما نسل جدید ارزش هاش ه ...

شوهرم میگه ببین ما خواهر برادر داریم

میکم خیلی ها هم دراینده دخترمون تک فرزندن

ديگه به حرفاش اهميت نده بذار انقدر بگه تا خسته بشه مگه زن ماشين جوجه كشى دلت نميخواد زور كه نيست وال ...

اره بهش گفتم من تصمیمم گرفتم اگه میخاستم بیارم دخترم کوچیکتر بود میووردم

خیلی ها تصمیم میگیرن که کلا فرزندی نداشته باشناین جو جامعه ماست که مارو مجبور به تصمیمی میکنه که قلب ...

دخترم اصلا مشکلی نداره با تک بودنش سرگرم مدرسه وکلاساشه خیلیم براش وقت میزاریم واولویت زندگیمون دخترمونه

دقیقا عین شوهر من، مشاور گفت فعلا بچه دوم نیارید منم گوش کردم😔

منم بهش سخت نمیگیرم چون خودمم خیلی شرایطم برای بچه منطقی نیست، اما خب سنمون هم کم نیست 

از طرف تصمیم اینه که یا بچه نباشه یا بیشتر از یکی باشه 

ی وقتایی خیلی ذهنم رو درگیر میکنه اما خب کاملا حق میدم که طرفی که بچه نمیخواد چون میدونم فشار و بار بچه داشتن چقدر زیاده خصوصا وقتی نخواسته باشی..... 

بهرحال اون دختر و مادرش از زندگیش رفتنبه نظر شما بین این دو بچه ارتباطی وجود داره؟

من کاری به ارتباطش ندارم شما گفتی یه بچه داره گفتم دوتا داره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
شوهرم میگه ببین ما خواهر برادر داریممیکم خیلی ها هم دراینده دخترمون تک فرزندن

یه سری ترسارو از خودتون دور کنید 

جای اینکه برای بچه سرمایه بذارید ، مستقل تربیتش کنید ، انرژیتون رو روی ترس از آینده نذارید

مامان من مثل شوهر شما بود

هی میگفت تنها میمونی آینده

اما نمیدونه تنها موندن و احساس تنهایی کردن با هم فرق میکنه 

نذار دخترت دومی باشه 

اولی که مهم نیست 

آخرش هممون تنهاییم و تنها هم میمیریم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

حالا ما بگیم بیار ک نمیاری بعدشم میگی هر کسی ی نظر دارع و این نظر شخصی هستع پس دگ چرا اومدی تایپک زدی هم وقت مارو هدر دادی هم خودت ..دل خاست بیار دلت نخاس نیار ب ماچه .ولا .دگ شب جمعه ای چ غصه ای باید بخوریم ک تو نمیخای یا بخاری .😂😂خانما بزنن ی تایپک خارشو مادرشو ک سرگرم بشیم

2810