2777
2789
عنوان

سربچه دوم اووردن باشوهرم بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 151 پست

اگر پسر میخواد نه، ولی اگر واقعا براش مهم نیست و شرایطتون خوبه یکمی با دید بازتر فکر کن بهش

خودمم پسرم ۹سالشه دومی رو باردارم شوهرمم براش فرقی نمیکرد جنسیت چی باشه که بخواد بعدش اذیت کنه روحی روانی منو تازه فهمیدیم دومی هم پسره با اینکه خودم دختر میخاستم ولی شوهرم همش میگه خداروشکر سالم باشه، این باز قلبمو آروم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توافق سر این مسایل قبل ازدواج هست 

یکی آوردی تک فرزندی خیلی خیلی بد هست هم اون بچه تنها و بدون حامی هست هم م شما سر پیری یک بچه از پس رسیدگی برنمیاد 

شوهرت هم میخواد بیار دیگه 

اگر از لحاظ شرایط جسمی مالی یا بزرگ کردن نداری منطقی با همسرت صحبت کن اونم خرج کنه یا پرستار یا رحم اجاره ای 

به نظرم به دخترت فک کن چرا باید تنها بمونه،درآینده هیچ کسو نداره و این خیلی سخته ،اگ دخترتم دوست داره شما کوتاه بیا 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر پسر میخواد نه، ولی اگر واقعا براش مهم نیست و شرایطتون خوبه یکمی با دید بازتر فکر کن بهشخودمم پسر ...

ن اصلا اتفاقا عاشق دخترمه و حتی برادخترم یبار نگف پسرباشه فقط برا اینده دخترمون نگرانه

شوهر من اول خیلی مشتاق بود راضی بود بعد سر پسرم به من گیر میده که تو حوصله نداری نمی‌خوام دیگه بچه ب ...

من بچه ندارم. خودم کم کم دوست دارم داشته باشم اما همسرم حتی حاضر نیست در موردش حرف بزنه 

دلیلی هم نداره وقتی بهش میگم میگه کار داریم.... 

ته ته تهش میگه بلد نیستیم بچه تربیت کنیم، یا میگه خودمون هنوز مشکل داریم و... 

در صورتی که اصلا مشکل خاصی نداریم و توو هممممه زندگی ها بحث هست 

همسرم بحث رو حتی بلند حرف زدن من رو دعوای زیاد میدونه و فک میکنه اگر مثلا من بلند باهاش حرف میزنم، جنگ جهانی توو خونه رخ داده 

تک فرزندی خوبی های خودش را داره و می‌تونه به دخترت آسیب بزنه

الان چیشد؟ این که گفتی یعنی چی☹️تک فرزندی خوبی داره بعد می‌تونه به دخترش آسیب بزنه😑☹️☹️☹️

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بنظرم بیار چون دختر تنها فردا نیاز به حمایت داره نیاز به یه داداش 

همسایمون یه دختر تنها داره خودشون سر کار میرن اون روز دیدم دختره روی اسفالت دراز کشیده بود ... طفلی عین بی کس و کار است

2810