2777
2789
فرق گذاشتن در کل خیلی بده ولی خب به نظرم تعداد مهمونا زیادم مهم نیست.خودتو ناراحت نکن.با کم بودن مهم ...

آخه جاریم خیلی سطح پایین تره یعنی چی که مهمونای اون پنج برابر مال من بوده همش هم تعریف میکنن 

خب پیر خرفت میمیردی واسه مارو بیشتر دعوت کنی

تازه میخواسته ۵۰ نفر دعوت کنه مادرشوهرم دعوا کرده بوده باهاش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم شاید از دست شوهر دیوونه خسیست تا الان دق کرده باشی 🥹

والا از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون دیشب دعوا کردیم صبح بحث کردیم دیگه عادیه 

یه بستنی گفتم بخر میگه مغازه ها بستس الان هم رفته پی وراجیش حتی نمیاد شام بخوریم

دوستات تاپیکاش همش فیکه ..متوهم روانی 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
آخه جاریم خیلی سطح پایین تره یعنی چی که مهمونای اون پنج برابر مال من بوده همش هم تعریف میکنن خب پیر ...

حقیقتش من جاری ندارم که درک کنم.ولی خب معتقدم خانواده شوهر هر چی کمتر خرج آدم کنن.بهتر.منت کم تر میذارن.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
والا از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون دیشب دعوا کردیم صبح بحث کردیم دیگه عادیه یه بستنی گفتم بخر ...

چرت نگو توروخدا .روان مردمو فقط بهم می‌ریزی 

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

چه اهمیتی داره واقعا؟

مهم اینه با همسرت خوشبخ باشی

مهمونم میاد یه کادو میده چهارتا قر میده میره خونش میگه شام عروسیشون مزه سگ میداد

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

فقط میگم خدا لعنتت کنه اگه تاپیکات دروغه و داری چرت میگی .و روح و روان بقیه رو ب بازی میگیری . lioy55 انرژی منفی ..

خدا لعنتت کنه فقط با این دروغات ...روانی بیشعور..اشغال ..

چرندیات و فانتزیات رو توی همون ذهن کثیفت بزار ..

انرژی منفی روانی .احمقققققق ...پشت کوه زندگی میکنی .

پشت کوهی !!!

بی فرهنگ ..

اسکل ..

کودن..

پشت کوهییییییی ....

خاکبرسرت ..

اسکل گشنه گدا کوهی بیابونی ..

دیوونههههه .

دیوانه ای مریضی ..

با اون خانواده داغونت ..

کوهی 

فقط میگم خدا لعنتت کنه اگه تاپیکات دروغه و داری چرت میگی .و روح و روان بقیه رو ب بازی میگیری . lioy5 ...

یکم یواشتر عزیزم😂😂😂😂اسی هیچ به خودت رحم کن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)