2777
2789

من دو هفتس مریضم و استراحت مطلق ، اصلا حساب کتاب هفته های بارداری از دستم خارج شده بود، بعد سونو اول که رفتم با سونو غربال هم که تازه رفتم یک هفته  تو سن جنین تفاوت داره و سونو جدید میگه سن بچه بزرگتره.

بعد من فک میکردم یک هفته دیگه دارم برای خوردن کندر و اینا، الان فهمیدم سه ماهم کامل شده، دیگه کندر فایده نداره؟

ضرر نداره الان بخورم به نظرتون؟

کسی بوده نخورده باشه بچش باهوش باشه؟

اصلا هرررگز نخور حتی یدونه چون بچه بیش فعال میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخور عزیزم 

میگن باعث بیش فعالی میشه

ممکنه علمی نباشه ولی ریسک نکن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

میگن سه ماهه اول باید خورده شه

حالا اینکه چقدر ممکنه موثر باشه رو نمیدونم

همه چی هم که به خورد و خوراک بستگی نداره ژن و ارث و اینا

من خودم زیاد نمیتونستم سه ماه اول بخورم حالم بد میشد

یه ذره ماه های آخر خوردم شاید سر جمع ده تا😂 

دکتر من اون روز تو مطبش کم مونده بود کلشو بکوبه به دیوار از دست مریض هاش می‌گفت چیه یاد گرفتید کندر  و کوفت و زهرمار میخورید یکی از مریضاش که استراحت مطلق بود زیاد خورده بود بچه سقط شد یکی دیگه هم بچش بیش فعالی داشت بعد پنج سال اومده بود سراغش تو مکمل زیاد دادی بهم حتما اینم برگشت گفت نخیر پیش طب سنتی میرفتی مشت مشت بهت گیاه و سقز و کندر میداد تاثیر هموناست 

خلاصه که ازین کارا نکنید دکترا خودشون مکمل و ویتامین میدن بچه هوشش خوب میشه و در آخر اینکه هوش نصفش ارثیه نصف دیگه اکتسابی صبر کنید دنیا اومد هوششو با بازی و درس تقویت کنید 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

شما نخوردین؟

سر پسرم نخوردم

نه تنها کندر بلکه بخاطر ویار هیچی نخوردم

ماشالله خیلی باهوشه

الانم که باردارم نخوردم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی دوستت دارم عشقم
میگن سه ماهه اول باید خورده شهحالا اینکه چقدر ممکنه موثر باشه رو نمیدونمهمه چی هم که به خورد و خوراک ...

منم سوالم همینه الان نمیشه خورد یعنی و ضرر داده؟چون من دقیق نمیدونم

و سه ماهم تموم شده

شما اخرین ماه ها خوردین ، بچتون زرنگه؟

دکتر من اون روز تو مطبش کم مونده بود کلشو بکوبه به دیوار از دست مریض هاش می‌گفت چیه یاد گرفتید کندر ...

عزیزم من چون استراحت مطلق بودم مامانم نزاشتن بخورم گفتن گرمه و ضرر داره 

الانم چون دیدم بقیه میگن برا هوش خوبه، گفتم دو سه دونه بخورم، و گرنه زیادش خیلی شنیدم برا پیش فعالی بده

منم سوالم همینه الان نمیشه خورد یعنی و ضرر داده؟چون من دقیق نمیدونمو سه ماهم تموم شدهشما اخرین ماه ه ...

بنظرم نخور ریسکه خطررر نداره اما توصیه نمیشه ماه های آخر بخوری صفرای بچه رو میبره بالا

کوچولوی من فعلا سه ماهشه نمیتونم نظری بدم

ولی من میترسیدم زیاد بخورم

چون همینجوری هم باباش توی بچگی شیطون بوده از تاثیر وراثت میترسیدم😂😂

سر پسرم نخوردمنه تنها کندر بلکه بخاطر ویار هیچی نخوردمماشالله خیلی باهوشهالانم که باردارم نخوردم

البته به ژن خودتون هم هست

من خودم زیاد تمایل نداشتم بخورم و اما با خودم میگم الان همه بچه ها زرنگن ، اگ واقعاچند درصد تاثیر داره، در حد دو سه دونه بخورم

بنظرم نخور ریسکه خطررر نداره اما توصیه نمیشه ماه های آخر بخوری صفرای بچه رو میبره بالاکوچولوی من فعل ...

نه منم سه ماهمه، تازه امروز شدم ۹۰ روزه، نخورم به نظرت؟

شما کی خوردین؟

2810