من دو هفتس مریضم و استراحت مطلق ، اصلا حساب کتاب هفته های بارداری از دستم خارج شده بود، بعد سونو اول که رفتم با سونو غربال هم که تازه رفتم یک هفته تو سن جنین تفاوت داره و سونو جدید میگه سن بچه بزرگتره.
بعد من فک میکردم یک هفته دیگه دارم برای خوردن کندر و اینا، الان فهمیدم سه ماهم کامل شده، دیگه کندر فایده نداره؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دکتر من اون روز تو مطبش کم مونده بود کلشو بکوبه به دیوار از دست مریض هاش میگفت چیه یاد گرفتید کندر و کوفت و زهرمار میخورید یکی از مریضاش که استراحت مطلق بود زیاد خورده بود بچه سقط شد یکی دیگه هم بچش بیش فعالی داشت بعد پنج سال اومده بود سراغش تو مکمل زیاد دادی بهم حتما اینم برگشت گفت نخیر پیش طب سنتی میرفتی مشت مشت بهت گیاه و سقز و کندر میداد تاثیر هموناست
خلاصه که ازین کارا نکنید دکترا خودشون مکمل و ویتامین میدن بچه هوشش خوب میشه و در آخر اینکه هوش نصفش ارثیه نصف دیگه اکتسابی صبر کنید دنیا اومد هوششو با بازی و درس تقویت کنید
کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁