2777
2789
عنوان

خواستم تشکر کنم از مدیران نی نی سایت و نی نی یار ها

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش حواسشون به ما هم بود دهنمون سرویس شد با این تبلیغات زیاد

اونا حواسشون به جیبشونه... شما خودت حواست به خودت باشه برو مرورگر گردو رو نصب کن باهاش بیا سایت... راحت شو 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خواهش میکنمدیگم خا...ه مالی نکن🤣

خجالت میکشم لایکت کنم 😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بعضیا تو این سایت فقط دنبال دعوا درست کردند

و خالی بندی

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آره خداییش تبلیغات زیاده ولی باید خرج سایت در بیاد دیگه و یک بخشش از همین تبلیغاته

یادمه یکی  تو امضاش نوشته بود نینی سایت عزیزم امضامو پاک کردم بیا اینجا هم تبلیغ بذار 

بابا اینی دوتایی که تا صفحه رو باز میکنی از راست به چپ یهو کشیده میشه میاد خیلی بده بالا پایین چپ راست بسته دیگه  این دوتایی که پایین صفحه هست واقعا فاجعه هستن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خجالت میکشم لایکت کنم 😂😂

یکم رک بود درک میکنم 😔🤝🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
اسی از اون چای شیرین هاست😁

از اوناست که برای سلامتی مدیر صلوات میفرستاد 🤣🤣

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

البته این بیشتر نشان دهنده ی عمق بی جنبه بودن و خودخواهی ماست که هیچکس اجازه نداره غیر از مطابق با میل ما حرف بزنه وگرنه گیسش رو میکشیم و دعوا می کنیم... عزیز من این دری وری ها که دیگه دعوا نداره! و البته به ظن اینکه ممکنه دعوا بشه پاک کردن و قفل کردنش دیگه از همه بدتره... فکر کن شما به همه مظنون باشی و همه رو قبل از دزدی، به ظن و احتمال سرقت بازداشت کنی که هیچ دزدی اتفاق نیفته!

البته کلا موضوعات اینجا اگه ۹۵٪ هم پاک و قفل بشه، اتفاق خاصی نمیفته... چون معمولا ۹۵٪ شون مشابه همدیگه هستن...

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!