2777
2789
عنوان

خونتون مهمون خودمونی میاد چند مدل غذا درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 119 پست
وا چه ربطی به سلف داره ؟یه سوپ با یه غذای اصلی خوبه دیگه ازون کم تر باشه چیه خب

سوپ که اره اونو خودمم میزارم و جز مخلفات سفره ست

ولی اینکه بخوایم هم زرشک پلو با مرغ بزاریم هم قورمه من نمیپسندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من برای کسی که بار اول میاد خونه آدم کلا یه مدل غذا گذاشتن اصلا جالب نیست

اینو ادم در نظر بگیره شاید یکی مثلا مرغ دوست نداره قرمه سبزی دوست نداره یا هرغذایی وقتی دو مدل باشه لااقل میزبان میدونه دو مدل رو حداقل درست کرده مهمان هم از هرچی دلش بخواد میخوره

مامان من که برای بار اول سوپ ژله دو سه مدل غذا و دورچین های مختلف برای غذا میاره من خیلی میپیسندم این مدلی رو حالا برای کسی که ادم صمیمیه یه مدل ایرادی نداره 

منم خیلی خسته میشم ولی خجالت میکشم یه مدلو چیا میزاری تو سفره که خالی نباشه

مثلا زرشک پلو با مرغ درست کن 

یا برنج و مرغ بپز با مخلفات 

مثلا با سبزی و یا ماست سالاد شیرازی و یا ترشی و ... 

نوشابه و دلستر ویا دوغ تمام

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
چرا کمه؟ برا خودتون اگه چند مدل غذا درست میکنید اوکیه میگم مدلشون اینه..ولی برا مهمون خب که چی .. یه ...

آخه آدم وقتی مهمون میاد به رو دست موندن و اینا فکر نمیکنه که دوست داره برا مهمونش ارزش قائل بشه و وقت بذاره بعدهم چرا رو دستمون بمونه عزیزم فرداش خودمونم میخوریم دیگه نمیخوایم که دور بریزیم.. دیگه به نظر من یه سوپ و یه غذای اصلی و سالاد حداقلشه 

اونارو منم دارم

مرغ شکم پر با سوپ جو یا سوپ شیر درست کن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

مامانم اینا داداشم و مادرشوهرم اینا چون نزدیکم هستن زودبه زود میان همش یه مدل .خیلی کم پیش میاد دومدل مثلا من فسنجون باشه کنارش خودم دوست دارم کتلک بزارم قرمه سبزی باشه کنارش ماهی پخته با گردو سبزی و ترشی و.... که مخصوص شهرمون هست درست میکنم .مرغ باشه تکی میزارم .حتی کتلت و ماکارانی و سالاد الویه هم میزارم  .دیر به دیر بیان دو مدل تا سه مدل

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه آدم وقتی مهمون میاد به رو دست موندن و اینا فکر نمیکنه که دوست داره برا مهمونش ارزش قائل بشه و وق ...

خب دیگه منم میگم یه مدل دیگه همون یه مدلم مفصل باشه دیگه .. غذا و سالاد و حالا هر مخلفاتی ترشی و نوشیدنی و .. والا چمیدونم هرکی یه مدلیه.. 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚