2777
2789
عنوان

خونتون مهمون خودمونی میاد چند مدل غذا درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدل کنارش سوپ هم میذارم اصلا هم زشت نیست

دستگاه  گوارش تحمل هضم غذاهای مختلف را نداره قاطی پاتی خوردن اصلا خوب نیست مگه اینکه بدونی مثلا فسنجون درست کردی شاید یکی دوست نداشته باشه کنار یه چیز دیگه بذاری واسه اونایی دوست ندارن

مهمونی که خودم دعوت کردم یه مدل مثل زرشک پلو ومرغ  قرمه سبزی

مهمونی که سرزده بیاد بازم یه مدل ولی ساده مثل ماکارونی لوبیا پلو 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
یه مدل مثلا چی بپزم ساده نباشه

مثلاً عزیزم چیا خیلی خوب میپزی همون را بپز مثلاً خورشت سبزی مجلسی هم هست یا همون برنج مرغ بعد مرغ را تزئین کن کنارش چیپس بریز یا اگه مثلاً فقط خورشت سبزی میپزی کنارش سالاد و ژله بذار که کم هم نباشه

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
آخه یه مدلم خیلی کمه بعد هم دو مدل باشه اگر تجمل گرایی نیست که ارزش دادن به مهمونه

چرا کمه؟ برا خودتون اگه چند مدل غذا درست میکنید اوکیه میگم مدلشون اینه..ولی برا مهمون خب که چی .. یه غذای خوب با سالاد و حالا نهایت سوپی چیزی .. نهااایتش دسر دیگه ژله ای چیزی.. همینم زیاده هیشکی نمیتونه بخوره .. رو دستتون نمی‌مونه ؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

کاملا راحتم

اصلا چند مدل غذا درست کردنو نمیپسندم

مهمونی میرم که دور هم باشیم و خوش بگذرونیم نه این چند مدل غذا بخورم..

دیگه عمه و عمو اینا بیان چون خیلی دیر به دیر میان دو مدل میزارم ولی خواهربرادرا بیان یک مدل میزارم