2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

188 بازدید | 18 پست

وای خانوما من ۱۳ روز از تزریق امپول ازاد سازیم میگذره

دوروز قبل بی بی چک میزدم منفی بود امروز صبح زدم هاله انداخت سر یک دقیقه ولی هاله ش واضح نیست اما راحت دیده میشه علائمم دل درد خواب زیاد اردار زیاد و جوش فراوون صورت همش میخام پریود شم به نظرتون حامله ام اینم بگم دل دردم جوریه انگار الان خون میاد موعدمم ایک  آبان پریودیامم بالای ۲۸روزه نمیدونم با امپول عوض میشه یانه میترسم برم ازمایش خون دوم سالگرد ازدواجمونه میشه مثبت باشه خدایا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم فکرکنم مثبته البته اگه خطش واضحه چون منم چندروز پیش بیبی گذاشتم یه هاله انداخته بود که خود ...

عکس گذاشتم ببینبد البته تو عکس  مشخص  نمیشه دستام داره میلرزه 

من سه روز پیش زدم اینجوری بود بزور دیده میشد دیروز زدم منفی بود 😕😐😑 تا موعدم ۳ ۴ روز مونده

من راحت میبینم البته نه خیلی راحت ولی خب هیچوقت اینجوری نبوده باز بزن منم فردا میزنم دوباره انشالله مثبت شیم

اسی جونم دوروز صبرکن دوبارع بی بی بزن ایشالله که مثبت و کادرشدی

گاهی تزریق امپولا هم میتونهه باعث بشه تست مثبت شه ولی خود منم با فولیکول ۹ باردارشدم

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
اسی جونم دوروز صبرکن دوبارع بی بی بزن ایشالله که مثبت و کادرشدیگاهی تزریق امپولا هم میتونهه باعث بشه ...

ممنون باااینکه من دوروزه میزنم منفی بوده میشه مال امپول باشه؟؟اره حتما فردا میزنم ممنون امیددادی

ممنون باااینکه من دوروزه میزنم منفی بوده میشه مال امپول باشه؟؟اره حتما فردا میزنم ممنون امیددادی

فداتشم خبری شد تگم کن 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
2810