2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 259 پست
ببین میگم مدفوعش دگ لزج نیس ب نظرت بهترشده؟ فقط ی‌کم بالا میاره قبلاخیلی بیشترمیاورد خیلی کمترشده ال ...

سلام عزیزم روزمو ساختی خداروشکررررررر

وقتی لزج نیست یعنی روده هاش آرامش گرفته

تا دوهفته آلرژن تو شیرت هست هنوز پس نمیتونیم دقیق بگیم از چیه که بالا میاره هنوز ولی اگه خودت به چیزی مشکوک شدی فعلا  نخور تا بعد دو هفته تست میکنیم

وقتی بالا میاره یعنی نکسیوم تاثیری نزاشته پس رفلاکسش از حساسیته

ولی صبر کن نکسیومو بعد دو هفته اروم اروم قطع میکنیم ببینیم چی میشه

دیدم بچه هایی رو که به نکسیومو امپرازول هم واکنش میدادن

میگی دارو دادن غیر از نکسیوم چی میدی؟؟؟

وزنش تو چهارماهگی چند بوده؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم روزمو ساختی خداروشکررررررروقتی لزج نیست یعنی روده هاش آرامش گرفتهتا دوهفته آلرژن تو شیرت ...

ی ویزم بگم بچه من زیادبیقرارنیست شباراحت میخوابه ولی خب تقربا هردوسه ساعت فقط شیرمیخواد تو طول روزم در حد اینکه بغلش کنمه یعنی بعلیه دردی چیزی نیست ک بخواد جیغای بنفش بکشه

ی ویزم بگم بچه من زیادبیقرارنیست شباراحت میخوابه ولی خب تقربا هردوسه ساعت فقط شیرمیخواد تو طول روزم ...

خداروشکر

جیغای بنفش تا دوسه ماهگیه

علامت بارز این سن اسهالو کهیر زدنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
شربت امپرازول ک‌اصلا تاثیرنداشت باز نکسیوم بهتره یامن مراعات دارم نمیدونم دگ

پروبیوتیک چی میدی؟

پدی لاکت فقط داده

پدی لاکت به یچه های آلرژی نمیسازه محل کشتش گاویه

بی بی کر بده

وا🤦🤦این دکترا چشونه

باید میومدن پیش من درس یاد میگرفتن😎😂

بی بی کرم الان دختر من یازده ماهشه تازه ساخته

یکم زیاد بدم دورلبش دونه میزنه و مدفوعش بلغمی میشه

ولی کیدی لاکت یبار دادم افتضاح بود

دختر من که پنج روز دیگه واکسن یکسالگی داره

شوهرم به هیچ عنوان اجازه نمیده بزنیم

خودمم بدجور میترسم

اخه میگن بخاطر حساسیت به تخمرغ ممکنه ایست قلبی کنن😔

2810