2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
سلام عزیزممنم لعاب جو و روغن زیتون به پسرم دادم خداروشمر خورد و اوکی بودفقط جالب بود بون صافی دادم ن ...

سلام گلم

خداروشکر که دوست داشت

دقیقا دختر من بدون صافی و یا حتی میکس شده نمیخورد

بخاطر سبوساشه 

سبوس آلرژی زاس وزنشونم پایین نیاره

به هیچچچچچچ عنوان جوپرکو بدون رد کردن از صافی بهشون ندین

من میزارم به قدری میپزه که ریز ریز میشن تو آب

بعدش دوتا قاشق میریزم تو صافی فشار میدم تا قشنگ لعابش دربیاد اینجوری قوامش بیشتره

مطمئنی سیب و موز کاملا ساز گاره؟؟

ماست اصلا نباید می‌دادی برای شروع ماست وضعیت بچه بچه حداقل باید سه چهارماه ثابت شده باشه

وزنش کن الان

یکماه بعد ببینیم اضافه کرده یا نه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سلام گلمخداروشکر که دوست داشتدقیقا دختر من بدون صافی و یا حتی میکس شده نمیخوردبخاطر سبوساشه سبوس آلر ...

ماست نباید میدادم 

چون بعدش بالا آورد

مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالله جواب بده 

و‌‌زنش‌ یه تکونی بوخوره

شما زرده تخم‌مرغ چجوری میدین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست نباید میدادم چون بعدش بالا آوردمرسی عزیزم از راهنماییت ایشالله جواب بده و‌‌زنش‌ یه تکونی بوخوره ...

زرده هم قدغنه که .تخمرغ تا قبل از بهبودی نسبی آلرژی به بچه تثبیت وزن میده تخمرغو حذف کن

ببین گلم 

میدونم سخته ولی فک نکن هرچی متنوع تر بدی رشدش بهتر میشه اتفاقا برای بچه آلرژی برعکسه هرچی محدودتر بهتر

دختر من یکسالشه تا الان فقط شیربزو جوپرک خورده وزنشم خوبه الان اگه چیزی بدم نسازه فقط یه کوچولو مدفوعش بلغمی میشه واکنشاش خیلی خفیف شده چون دستگاه گوارشش آرامش گرفته و بهبود پیداکرده

الان تازه بوقلمون اضافه کردم که خداروشکر دیگه ساخته

حالا میخام برم سراغ میوه ی به

شمام فعلا یه هفته لعاب بده وضعیت ثابت بشه کمکم مواد جدیدی اضافه میکنیم

هرچیزی هم مطمئنی میسازه بهش بده

کوچکترین واکنشاروهم درنظر بگیرو یاداشت کن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ماست نباید میدادم چون بعدش بالا آوردمرسی عزیزم از راهنماییت ایشالله جواب بده و‌‌زنش‌ یه تکونی بوخوره ...

عزیزم بیا تاپیک جدید

همه چیزو یکجا توضیح دادم براتون

بی زحمت تاپیکای قبل روهم گزارش بزنید پاک بشن فقط این جدیده بمونه

مرسی

راستی واکسن ی سالگی دخترتوزدی؟

عزیزم بیا تاپیک جدید

همه چیزو یکجا توضیح دادم براتون

بی زحمت تاپیکای قبل روهم گزارش بزنید پاک بشن فقط این جدیده بمونه

مرسی