2777
2789

گاهی وقتا باهام حرف میزنه ولی بضی وقتا اصن   تو خیابون بضی وقتا سلام میکنیم بضی وقتا روشو بر میگردونه. عیدا باهمه روبوسی میکنه با من نه.  کسی پیشم باشه ب اون دست میده ب من نه البته گاهی. بچم بدنیااومد اومدن خونمون ولی اصن تبریک نگف وخیلی کارای ضایع و بی محلی های دیگه.  درکل هروقت بخواد میاد کنارم نخواد یجوری محل نمیده انگار وجود ندارم . هیچ بحث و دعوایی نکرذیم بنظرتون چرا؟؟؟ من هزچی سعی کردم احترامشو داشته باشم نشد. بنظرتون چرااینجوریه و من رفتارم چطور باشه. تاپیک تکراری زدم هرکی نظر نداده بده مرسی. لطفا و خاهشن نگید درگیر فکرجاری نشو. درباره سوالم نظر بدید

چقد با جاری هاتون همه بدین

چخبرتونه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اسی من بشینم بگم مشگل خودت و فراموش می کنی

نمی خوام پر بازدید یا شناسایی شم اینجا حرف نمی زنم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

پس من‌چی بگم‌که بعد از ۶ سال نازایی دوقلو باردار شدم وقتی به دنیا اومدن یک‌ماه توی بیمارستان بستری بودن بخاطر نارس بودنشون خواهر شوهرم و جاریم یه زنگ خشک و خالی هم نزدن برا تبریک تا ۸ ماهشون شد نه عموشونو دیدن نه عمشونو نمیدونم من فکر میکنم فقط حسادت اونم حسادت شدیددددددددددددد

2810