2777
2789
عنوان

شکلاتی شدم🍫

124 بازدید | 13 پست

خانوما هفت ماهه باردارم جدیدا فقط دلم چیزای شکلاتی میخواد مثل هوبی و کیک خامه شکلاتی و شکلات تبلتی .. ولی نباید بخورم چجوری جلوی ویارمو بگیرم آخه 

به سلامتی انشالله فارغ بشی..کم کم بخور حجم زیادی نخور...راستی نی نی جنسیتش چی هست؟

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چه باحال 🥰

یه سینی مزه درست کن 

چیزایی مثل بسویت ترد نمکی 

چوب شور 

هویج و خیارم خلالی مثل سیب زمینی سرخ کرده خورد کن 

یه ظرف سس ماستم بذار کنارش 

یا کاهو زیاد خورد کن با سس اندک بخور 

میوه خشک و آجیل و اینا هم بذار 

خودتم منع نکن از خوردن شکلات 

هر وقت دلت خواست یه نوکی بزن 

ان‌شالله نی‌نی.تم سالم و سلامت به دنیا بیاد 

مرسی ازتتتت😘 پسره👶🏻

خیلی مبارکه گلم...واسه منم دعا کن ۱۲هفته هستم فیبروم دارم یکم درد دارم ...دعاکن به سلامتی منم بگذرونم

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
شکلات بده؟

بد نیست یه سریا میگن پوست بچه رو تیره میکنه.. ولی من از دیابت بارداری میترسم آزمایششو دادم شنبه آماده میشه.. و اینکه عفونت ندارم ولی خارش دارم که میگن شیرینیجات واسه اونم بده😓😓😓 

انشالله صحیح و سالم میاد تو بغلت 🙏🏼فقط استرس زیاد نداشته باش

ممنون گلم...

شکلات تلخ با کره کاکائو چی اونم بده؟

در حد اعتدال خوبه میشه خورد… ولی مثلا من شنیدم کره کاکائو مصرفش به عنوان صبحانه اصلی توصیه نمیشه.. بازم میگم همه چی در حد اعتدال خوبه مشکلی نداره