2777
2789
عنوان

واقعا بجاي خلال پسته باقلا ميفروشن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 59 پست

یسریها باقلا میفروشن بجای خلال پسته

اما دقت کنید بیشتر چیزایی ک تو خونه خودمون خشک یا فرآوری میکنیم رنگش با بیرونیها متفاوت میشه یمقدار گاهی رنگ پریده، گاهی تیره گاهی چروک و... چون سبک خشک کردن و فراوری مواد تو کارگاه ها و کارخونه ها با خونه متفاوته

ولی درکل بهتره این چیزارو خودمون سالمش رو بگیریم و خورد کنیم استفاده کنیم

بعدم از طریق مزه تا حدودی میشه فهمید این چیزی ک میخوریم باقلاست یا پسته

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس دیگه بقیه اش مهم نیست ، مهم اینه که سالمه ، حالا دوستان‌گفتن یه کم رنگ غذا بزن ، شاید به دلت ب ...

اون كه اره 

اصلا مهم نيست مهم خواصشه 

ولي خيلي برام جالب بود 

منو باش چه ساده ام

يه سوال بچتون بزرگ بشه اين الرژيش تموم ميشه؟

بعضی ها احتمال داره تموم بشه بعضی ها نه من که پسرم دوبار آزمایش داد هنوز داشت این یکی پسرم هم ۷ ماهشه اونم داره ولی دخترم نه داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

آره منم شنیدم بستنی پسته ای میگرفتیم بعدازچنددفعه حس کردم خیلی سفت شدن پسته هاش یکی ازآشناهامون که خودشم قناد بودگفت اینا پسته نیست که خلال شده باقله است😂🤦‍♀️

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
من تو خشك كن خشك كردم مزه هم كه خواهر تو گلاب خيس ميكردم نميفهميدم🤕

اینبار اگر از بیرون گرفتید خالی خالی مزه اش رو تست کنید 

مزه خلال پسته های خودتونم بعدش تست کنید متوجه میشید

حتی گاهی یمقدار از خلال پسته های بیرون رو بشورید بذارید خشک بشه میفهمید اصلا مزه پسته نمیده یا میده

درکل تقلب توی صنعت غذا خیلییی زیاده فراتراز اون چیزی ک تصور کنید

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بعضی ها احتمال داره تموم بشه بعضی ها نه من که پسرم دوبار آزمایش داد هنوز داشت این یکی پسرم هم ۷ ماهش ...

اهان ممنون ببخشيد قصد فضولي نداشتم 

اخه پسر خودم اسم الرژي اطفال داره گفت دكتر تا نه سالگي احتمالا بره 

شما نه سالش شده نورچشميتون 

آره منم شنیدم بستنی پسته ای میگرفتیم بعدازچنددفعه حس کردم خیلی سفت شدن پسته هاش یکی ازآشناهامون که خ ...

🤣منو بگو چه خوشحال بودم بچم لاقل اينطوري پسته ميخوره برا كم خونيش خوبه 

اینبار اگر از بیرون گرفتید خالی خالی مزه اش رو تست کنید مزه خلال پسته های خودتونم بعدش تست کنید متوج ...

اره 

من واقعا هنگ كردم 

كاش مثل قديم خونه ها حياط دار بود ميتونستيم خيلي چيزا رو لاقل برا بچه هامون طبيعي تهيه كنيم 

اهان ممنون ببخشيد قصد فضولي نداشتم اخه پسر خودم اسم الرژي اطفال داره گفت دكتر تا نه سالگي احتمالا بر ...

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه 

بله گلم ۱۳ سالش هست ولی در مورد آسم درست میگن بعد یه مدت تموم میشه نگران نباش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜