2777
2789
ای فداتشم‌ نمیده میگه مگه چیکار میکنی 😂🤣

غرررر بزن زندگی و براش زهر کن خستش کن هر کاری شده بکن تا تسلیم شه

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دشمنتم دوست باش و به موقع بهش خنجر از پشت بزن من برا خانواده شوهرم و خانواده عروسم از همین سلاح ا ...

باید از شما ترسید  

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
غرررر بزن زندگی و براش زهر کن خستش کن هر کاری شده بکن تا تسلیم شه

این چیزایی ک شما داری میگی باعث میشه یه زندگی نابود شه ینی چی زندگی رو براش زهر کن 

این برای همه صدق نمیکنه عزیزم🙂

دیگه دارم نمیتونم این همه شکستن قلبمو هندل کنم😕💔

خودت باش

برای اینکه خودت ثابت کنی،خودت از پا ننداز

مثلا خانواده شوهرمن ازجاریم که خیلی براشون کار میکنه تعریف میکردن من احمقم تحت تاثیرقرار میگرفتم وکلی تو خونه خواهرشوهرا کار میکردم

الان فهمیدم که هرکسی توان بدنی مخصوص خودش رو داره واینکه جاریم درست براشون کار میکنه اما ازشون منفعت هم میبره

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

با مرد جماعت دهن به دهن نشو

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
این چیزایی ک شما داری میگی باعث میشه یه زندگی نابود شه ینی چی زندگی رو براش زهر کن این برای همه صدق ...

چرا صدق نکنه...چطوریاس اگ بیاد خونه و خانومش غذا نپخته باشه ۲ روز غر میزنه بعد خانومش حق نداره ۱ ملک هدیه بگیره بخاطر تمااااام زحمات بی دریغش؟ عزیزم من فمنیسم نیستم اما نگارش قانون نسبت به زنان خیلی ناحقی کرده بایییید ایرانی هاام مث قوانین اروپا از زمان ازدواج تمام دستاورداشون نصف نصف بشه اینجوری هم خانوم هم آقا با امید به اون زندگی ادامه میدن....

ببخشیدا میشع من بیام تو زندگی شما بچه هاتو بزرگ کنم خونتو آباد کنم تو رو به قله برسونم بعد تو بالای اون قله هروقت عشقت کشید منو ول کنی؟

یکم  تامل لطفا....

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
😂😂😂 خدا بگم این مردا رو چیکار نکنه

ببین در مورد این اقدامت هم هرگز پیش خانواده شوهر چیزی بازگو نکن...حتی ب همسرت بگو نمیخوام هیچکس بدونه...

ببین در مورد این اقدامت هم هرگز پیش خانواده شوهر چیزی بازگو نکن...حتی ب همسرت بگو نمیخوام هیچکس بدون ...

آره راست میگی شوهرمم میگه هیچ وقت از عشقو علاقه یا رابطه و صمیمیت خوب اونور نگو یا میگه هر چی خبر داری ازت میپرسن از زندگیمون بگو من خبر ندارم همسرم خودش میدونه میگه اگه بدونن سعی میکنن خرابش کنن

2810