2777
2789

مال من تو گونی حشره افتاد مواظب باش خیلی هم زود میفته

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برات امکان داره بزار تو فریزر 24ساعت

اصلا جا ندارم یخچالم کوچیکه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
من جنوبم ، برنج داریم و معمولا عالیه ، بستگی داره از کی و کجا خریدی

خدایی خوشمزه س  من عاشقشم 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
راستی ؟ برنج خوبیه؟ من تاحالا نشنیدم ک جنوب هم برنج داشته باشه

عنبر بو هست؟بله جنوب برنج داره و اینکه  خوب و بد داره .

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اگه برات امکان داره بزار تو فریزر 24ساعت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
من شمالی ام. از شر حشره فقط برا من قرص برنج دوای درده😂یدونه قشنگ میپیچم لای دستمالی چیزی ک یه وقت خ ...

ن بابااااا اصلا جرعت نمیکنم بچه کوچیک دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در رابطه با تاپیک قبلیتون که توان نداشتید وایستید و جوابتون و بگیرید ، اینجا جواب میدم

کی گفت تحریک میشیم؟

من میگم اگه محدودیتی هست خب برای آقایون هم بزارن؟

اگه مهم نیست محدودیت خانم ها رو هم بردارن

یعنی چی آقایون میان شیک میزنن ولی به جک ساده خانما هم گیر میدن

در ضمن کسی که ذات طنز و بلد باشه نیازی به شیک زدن نداره.مثل علی صادقی که تو این دو قسمت من اصلا شوخی بد ندیدم با این حال کلی خنده دار بود.

در ضمن بچه ها اینا رو یاد میگیرن ولی نمیدونن چیه

فردا میره پیش معلم و معاون انجام میده ، اونجا میفهمی نباید این حرکات و انجام بدن

توهینتون و پای شخصیت پایینتون میذارم

در رابطه با تاپیک قبلیتون که توان نداشتید وایستید و جوابتون و بگیرید ، اینجا جواب میدمکی گفت تحریک م ...

این که ب جوک ساده خانوما گیر میدن باید از خودشون بپرسید دوم اینکه اینقدر سخت گیری نزار بچهات ببینن این برنامه  مال بزرگترهاست اگ قرار بود بچها ببینن که خاله شادونه و عمو پورنگ میاوردن اجرا کنن براشون میبینی ک این برنامه پر بیننده است همه دوست دارند  و امسال شمان که اینقدر خشکین از کاه کوه می‌سازید در برابر هر آزادی کوچیک و چیزی ک خنده ب لب ملت میاره  جبهه میگیرید 

شخصیت پایین شما دارید که وقتی ی چیز میل اکثریت داره رو میخایید ک ب نفع خودتون در بیارید و از هر چیز ریز و درشتی دنبال محدود کردنش باشید  دنبال سانسور کردنش باشید  اون بچها مطمئن باشید تو مدرسه خیلی چیزای فراتر از ی شیک زدن ساده رو بلدند و یاد می‌گیرند و با این حجم سخت گیری فقط از شما پنهانش میکنن قفل کردم چون از دهن ب دهن گزاشتن امثال شما خوشم نمیاد با ی خدافظی خوشحالمون کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما شمالی هستیم.ببین پلاستیک برنج بگیر بریز توش و محکم ببند که هوا نکشههرچقدهم بذاری حشره نمیفته

اگ برنجارو تو شیشه نوشابه بریزم چطوره‌؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40