2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی چطوری انار میخورید🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 5049 بازدید | 162 پست
برنمیدارم😂😂😂یه بار برداشتم ک ای کاااااش بر نمیداشتم🥲همین ک اومدم از وسط نصفش کنم همه ی آبش پاشید ...

ای بابااا🤣

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمرا بخورم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

تو مهمونی هیچی نمیخورم

تهش یه چایی

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

تازه من وقتي انار ميخورم تفالشو قورت نميدمفك كن بخوام خونه مردم اينجوري بخورم😂😂😂

منم دقیقا 🤣🤣

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
سرشو بصورت ۴ضلعی ببر وبعد بکنش وبعد از راس هر ۴تاش ببر تا ته اخرش اون قاچ هارو دربیار وتمام

دمت گرم آموزش خوبی بود 😂 مشکل بریدنش نیست فقط مثلا یکی دهنش کوچیکه نخواد دون کنه خوردنش تو جمع یکم ناجوره 😂 یکی مثل من تا دون نباشه نمیتونم بخورم و دون کردنش توسط خودم و به جز خودم تنها کسی که قبولش دارم مامانمه 

خودمونی باشیم تو دستم دون میکنم میخورم اگر دلم بخواد

اگر خیلی رودربایستی داشته باشم نمی‌خورم 😁🤣

ولی دلم بخواد شاید رودربایستی هم داشته باشم بخورم نمی‌دونم 🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اینجا چه باکلاسن😂😎به جز چند نفر بقیه گفتن نمیخوریم

خودمم نمیخورم حتی خونه خودمون سختمه😂تازه من با دست دون نمیکنم همونجوری میخورم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را