2777
2789

سلام مامانا 

امروز ۳۳ هفته م  یه کم  اذیت بودم به شکمم فشار میومد رفتم سونو  الان عکسشو میزارم 

دکترم تا شنبه نیست 

اگه سر در میازین تجربه دارین کمک کنین ممنون میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اصلا نترس . مایع دور جنین و چند زدن برات ؟؟ منم مایع دور جنینم بالا بود بهم گفتن رفتم آزمایش گلوکز دادم با وجود اینکه قندم خیلی بالا نبود ولی مایع دور جنینم زیاد بود . دکترم گفت قندی جات و بزار کنار منم مراعات کردم از ۲۲ همین امروز که سونو دادم رسیدم به ۱۸ که سونو میگفت خوبه ولی دکترم استرسش همش زیاده و میگه احتیاط کن . ولی کلا میگن حواست به حرکات بچه باشه مخصوصا بعد از وعده های غذا باید چندتا حرکت داشته باشه که مطمئن شی وضعیتش خوبه . ولی بازم هرچی دکترت میگه گوش بده . فعلا فقط قند و شکر و کیک و شکلات و همه ی میوه های تابستونه که قند دارن ونخور  که بالاتر نره

اینکه خودش زده نرماله

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

نرماله خداروشکر

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام عزیزم اصلا نترس . مایع دور جنین و چند زدن برات ؟؟ منم مایع دور جنینم بالا بود بهم گفتن رفتم آزم ...

ببین الان نوزده زده سعی کن بالاتر نره . چون هفته های دیگه هم مونده . من توی هفته ی ۳۶ هستم ولی از چند هفته قبل تا الان دارم همینجور مراعات میکنم با وجود اینکه عاشق میوه های تابستون بودم و دلم کیک و شیرینی میخواست دیگه همشو گذاشتم کنار . کلا بیسکویت و چیزایی که میخوردم بدون قند بود یا با کمترین میزان قند . اصلا هم بخودت استرس نده . چون همین مراعات غذایی میارتش پایین 

سلام عزیزم اصلا نترس . مایع دور جنین و چند زدن برات ؟؟ منم مایع دور جنینم بالا بود بهم گفتن رفتم آزم ...

مایع ۱۹ بود  دکتر سونو گفت بیست به بالا خطرداره . قندم بالا نبود و دیابت نداشتم    از چیزای بدتر میترسم  استرسی شدم . با هزار جور دوا دکتر و آی وی اف و ... باردار شدم  واسه همین  استرس دارم 

ببین الان نوزده زده سعی کن بالاتر نره . چون هفته های دیگه هم مونده . من توی هفته ی ۳۶ هستم ولی از چن ...

اتفاقا به منم گفت توی خوردن مایعات حواست و جمع کن کم کن ، در صورتیکه خیلی مایعات نمیخوردم ولی میخوان که مراعات کنی که بالاتر نره.