2777
2789
مخالف غربالگری هستن ؟؟؟؟ فقط یه احمق نفهم میتونه مخالف غربال باشه . میشه از لفظ مومن استفاده نکنی ؟ ...

الان خیلی‌ها هستن که توانایی بزرگ کردن چند تا بچه رو دارن ولی به خاطر دید ونگاه اطرافیان نمیارن

اگه چند نفر تحصیل کرده وخانواده با شرایط خوب بچه دار بشه به نظر من این تابو برداشته میشه..

چون همه فکر میکنن کسی که چند تا بچه داره بی سواد وفقیر هستش یعنی این ذهنیت ایجاد شده

الان خیلی‌ها هستن که توانایی بزرگ کردن چند تا بچه رو دارن ولی به خاطر دید ونگاه اطرافیان نمیارناگه چ ...

اخه بچه زیاد چه فایده و حسنهایی داره؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم که عزیزم ایشون هر چی سزا رین پنجم به بالا رو انجام میدن..خیلی هم مومن وموافق فرزند آوری هستن وخ ...

یعنی جنین غربالگری نشه وقتی هزارتا بیمار پیشش میرن مشکل پیش بیاد این خانم جوابگو میشه فردا بچه های مشکل دار دنیا بیان؟

نمیدونم چرا فکر میکنید هر چی بچه ادم بیشتر بیاره بهتره

حالا مثلا ۱۰تا بچه به چه درد میخوره؟

بغیر از مشکلات، استرس، غم و غصه، بیماری، آینده، ازدواج، تحصیل، دانشگاه، خوشبختیشون، تامین مایحتاح نه از نظر مالی منظورم رسیدگی تربیتی، آموزشی، درسی، هست

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
اخه بچه زیاد چه فایده و حسنهایی داره؟

دیگه هر کی یه نظری داره..من خودم خانواده پر جمعیت دوس دارم واینکه بچه هام تنها نیستن .ومهم تر اینکه دوس دارم سهمی داشته باشم تو گسترش شیعه های امام زمان وبچه هام رو نذز سربازی خودش کردم ایشالا که رو سفید بشم  وبچه هام عاقبت به خیر وبرا ماهم باقی صالحات بشن

دیگه هر کی یه نظری داره..من خودم خانواده پر جمعیت دوس دارم واینکه بچه هام تنها نیستن .ومهم تر اینکه ...

به فکر زیاد کردن نباشین

به فکر اینده و تربیت و اموزشش و درسشون هم باشین

خدا عقل بده شیعه زیاد کنن

که چی بشه میخوان فضا برن؟ یا دانشمند تحویل جامعه بدین؟

مگه چند در صد مسلمونها دانشمند و پروفسور شدن؟

میخوان کشف الکشوف کنن؟ چی میخوان برای دنیا و جامعه به ارمغان بیارن فقط شیعه؟ همین کافیه؟

خوش به خالتون عقل ندارین راحتین،

لابد همشون هم میخوان جایزه نوبل بیارن

ﺑﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﺟﻮﺍﯾﺮ ﻧﻮﺑﻞ :
ﺩﺭ ﯾﮑﺼﺪ ﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ، 14 ﻣﻠﯿﻮﻥ ﯾﻬﻮﺩﯼ 180 ﺟﺎﯾﺰﻩ ﻧﻮﺑﻞ ﺭﺍ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﯾﮏ میلیاﺭﺩ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ 3 ﺟﺎﯾﺰﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧد 

حالا سعی کنید فقط تعداد زیاد کنید حالا اصلا فایده ای برای جامعه و کشور داشته باشن مهم نیست

دیگه هر کی یه نظری داره..من خودم خانواده پر جمعیت دوس دارم واینکه بچه هام تنها نیستن .ومهم تر اینکه ...

پس ۲۰تا بیار موفق باشی

فقط سعی کن انسانهای تحصیل کرده و موفق و سالم تحویل بدی نه فقط تعداد زیاد

یعنی جنین غربالگری نشه وقتی هزارتا بیمار پیشش میرن مشکل پیش بیاد این خانم جوابگو میشه فردا بچه های م ...

تو ایران غربال گری اجباری بود..ولی قانون جدید خدا رو شکر اختیاری شده..یعنی کسانی که سابقه خانوادگی دارن پیشنهاد میشه نه بقیه

اینو هم بدون کشورهای اروپایی هم غربالگری اجباری نیست..تو همین غربالگری اجباری میدونی سالیانه چند هزار جنین سالم کشته میشد.

از نظر تربیتی هم وقتی شما رو بچه اول کار کنید بچه های بعدی هم دنباله رو اون میشن وکار تربیتی بسیار راحت 

من اینو خودم به عینه دیدم ...تو بقیه موارد هم من مشکلی ندارم  بچه‌ام از هر نظر نمونه هستن.

خوبه گلم همینجوری ادامه بدین

چند سالشونه؟ حتما بفرستین جهاد، جنگ برای لبنان و فلسطین،  مدافعان حرم بالاخره فایده ای داشته باشن شیعه زیاد میکنید در راه دین هم باید شهید شن دیگه باز یه فایده ای داشته باشن اینجوری خوبه.

تو ایران غربال گری اجباری بود..ولی قانون جدید خدا رو شکر اختیاری شده..یعنی کسانی که سابقه خانوادگی د ...

خوبه مثلا فقط بچه اول رو تربیت میکنید ۱۰تای دیگه رو ول میکنید خودشون تربیت میشن

الان خیلی‌ها هستن که توانایی بزرگ کردن چند تا بچه رو دارن ولی به خاطر دید ونگاه اطرافیان نمیارناگه چ ...

بخاطر دید و نگاه اطرافیان نیست بخاطر شرایط افتضاح کشوره . حتما متوجه هستی. الان دهه ۶۰ نیست ک یه دست لباس بخرن بچه اول و دوم و سوم و چهارم همون لباس رو بپوشه بعد بدنش بچه همسایه و فامیلم استفاده کنه . بچه امکانات میخواد مدرسه رفتنش خرج داره لوازمی ک نیاز داره از اسباب بازی و لباس تا خرج دکتر و فلان سر به فلک میکشه.  آدم تحصیل کرده عقلش ب این چیزا میرسه و بچه زیاد نمیاره آدم بی عقل فقیر‌و نفهم بچه پس میندازه و میگه بچه روزیش رو با خودش میاره 

به عنوان یه تحصیلکرده با مدرک فوق لیسانس شغل سردفتری با ماهیانه بالای ۶۰ میلیون درآمد و داشتن همسری همراه و زندگی عاشقانه با درآمد ماهیانه میانگین ۱۰۰ میلیون تومن هرررررررررگز بیشتر از دوتا بچه نمیارم . حالا با هر جنسیتی . خودمم عاشق بچه ام 

البته بهتر بود میگفتم دل بخواهی هستش من خودم انجام دادم.بعضی دکترها اجبار میکننایشون میگفت همین آزما ...

غربالگری باااااااید اجباری باشه . یعنی چی اختیاری . داشتن بچه معلول چه هزینه های هنگفتی به جامعه تحمیل میکنه . یا اصلا مهم نیست مهم اینه جمعیت زیاد شه . این حرفای صد من یه غاز رو از زبون یه پزشک بشنوی خیلی تاسف باره . آزمایش سلفری برای همه تجویز نمیشه فقط اونایی ک سونوگرافی و ازمایششون مشکوک هست . در ضمن درصد خطاش بسیار پایینه.  بعدم مهم نیست اگه درصد کوچیکی خطا داشته باشه بچه سالم کشته بشه بعدا پدر مادر دوباره بچه دار میشن اما اگه غربالگری نباشه بچه معلول به دنیا بیاد بار روانی و مالی وحشتناکی ب خانواده و جامعه تحمیل میشه 

تو ایران غربال گری اجباری بود..ولی قانون جدید خدا رو شکر اختیاری شده..یعنی کسانی که سابقه خانوادگی د ...

پسر عمه من سندرم دان به دنیا اومد تو سن ۲۷ سالگی عمه ام و هفت جد و آباد مارو بگردی هفت پشت خانواده شوهر عمه ام رو بگردی بچه سندرم دان نداشتن . سن مادر هم ک بالا نبود . عمه منم مثل شما فکر می‌کرد. غربال نرفت و نتیجه شد این 

حتی توله های حیوونا هم ک تو یه شرایط بزرگ میشن باهم فرق میکنن نمیدونم چطوری میشه ک بچه آدم رو اولی رو درست تربیت کنی بقیه هم مثل اون میشن . پس این همه نسل سرکش و گستاخ از کجا میاد ؟

یه همسایه داشتیم دختر بزرگش همکلاس من بود . ۴ تا دختر بودن یه دونه ته تغاری پسر . 

دختر بزرگ مهندس عمران عضو سازمان نظام مهندسی 

دختر دوم معلم 

دختر سوم پرستار 

دختر چهارم دندونپزشک 

پسر دزد معتاد خلافکار هرزه و مردم آزار 

میدونید با همین غربالگری چقدر بچه های مشکل دار و ناقص و عقب افتاده سقط شدن که به دنیا نیومدن تا عذاب و زجر نکشن که با زجر بمیرن، و خانواده ها رو از لحاظ روحی و عاطفی و مالی به دردسر و بدبختی نندازن؟

بچه عقب افتاده و ناقص دنیا بیاد بهتر یا یه بچه سقط بشه بعدا دوباره پدر و مادر بچه دار بشن؟

یعنی حاضرید خودتون دور از چون ۶تا بچه داشته باشید ۲تاشون ناقص و مشکل دار بشن؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
2810