2777
2789
عنوان

مژه هام چطور شد☺️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 8904 بازدید | 119 پست

راستی اسی باتوجه ب چنتا از تاپیکات راجب اینکه دیگران سنتو کمتر میگن..

واقعا بت نمیاد خودتو دختر مادر دخترباشید..شما خیلی کم میزنی..😍

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
اره واقعا ولی طول میکشه تا بلند بشه دیگه می‌خوام کوتاه نکنم چون چندماه دیگه عروسی نزدیک داریم

کوتاه ک خیلی نازه..

ولی اره برا عروسی بهتره بلندشه..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی اسی باتوجه ب چنتا از تاپیکات راجب اینکه دیگران سنتو کمتر میگن..واقعا بت نمیاد خودتو دختر مادر ...

مرسی عزیزم خیلیا می‌گن شاید برا این هست که موهامو و ابروهامو رنگ نمیکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کوتاه ک خیلی نازه..ولی اره برا عروسی بهتره بلندشه..

ولی تعریف. کردی ارایشکاه خوب میزنه هوس کردم بعدها که بلند شد یکبار برم پیش ارایشگر بزنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی عزیزم خیلیا می‌گن شاید برا این هست که موهامو و ابروهامو رنگ نمیکنم

دقیقا رنگ تیره خیلی موثره..

هیچوق رنگ نکن..

اگ هم هوس کردی فقط بالیاژ کن..

بالیاژ هم سن رو کمتر نشون میده

ولی تعریف. کردی ارایشکاه خوب میزنه هوس کردم بعدها که بلند شد یکبار برم پیش ارایشگر بزنه

اره حتما اینکارو بکن..چتریِ ارایشگرا من چندین دفه امتحان کردم خیییلی شیک میزنن.

جای خوب برو

مبارکه ولی فاتحه مژه هات رو بخون چون به زودی همش میریزه و کچلی میگیره

اگه کارش خوب اصولی باشه مژه های خودش آسیب نمیبینه خودم همیشه میزارم هیچی نشده 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
مبارکه ولی فاتحه مژه هات رو بخون چون به زودی همش میریزه و کچلی میگیره

ازش پرسیدم گفت مژه هات نمیریزه اگرم بریزه خب درمیاد دیگه تقویت می‌کنی خوب میشه 

2810